Playgrounds
Playgrounds

Playgrounds

Elkaar ontmoeten en met elkaar spelen in aandachtswijken? Het begint bij de Krajicek Playgrounds. Maar wist je ook dat deze pleinen overal weer anders zijn? De aanleg van iedere Playground wordt namelijk samen met de buurt en de gebruikers bepaald.

Maar niet alleen aanleggen, ook de deskundige en intensieve begeleiding door de Krajicek Sportleiders en onze Scholarshippers is belangrijk.

 

Wat is een Krajicek Playground?

Een Playground is een plek in de wijk waar iedereen welkom is. Terwijl buurtbewoners elkaar ontmoeten, rennen de jongsten vrolijk tikkend achter elkaar aan, terwijl de ouderen zich alvast omkleden voor hun voetbaltraining of basketbaltoernooi. Het zou zomaar een dag op een Krajicek Playground in jouw buurt kunnen zijn.

Maar wat is dan het verschil met andere pleinen? Dat is de deskundige en intensieve begeleiding. Sportleiders en scholarshippers die met hun talent, opleiding en kennis van de wijk de leukste activiteiten organiseren. Ook zorgen zij ervoor dat het er gezellig en sportief, maar ook eerlijk en veilig aan toegaat. Zo maken we samen het verschil in de buurt.