Zien we jou tijdens de Krajicek Street Hockey Tour 2017...

Alle Krajicek Playgrounds die deelnemen aan de Streethockey Tour kunnen een professionele training krijgen, ontvangen een lesmap met oefeningen van de KNHB en een materiaalpakket. Hoe leuk is dat?

De afgelopen twee jaar heeft de Krajicek Foundation samen met de Hockeybond (KNHB) en de Johan Cruyff Foundation met heel veel plezier de Streethockey Tour georganiseerd. Ook dit jaar gaan we dat uiteraard weer doen!

Alle Krajicek Playgrounds die deelnemen aan de Streethockey Tour kunnen een professionele training krijgen, ontvangen een lesmap met oefeningen van de KNHB en een materiaalpakket. Hoe leuk is dat?

De training is 1 dagdeel en geheel vrijblijvend. Er zijn 2 momenten waarop de trainingen gevolgd kunnen worden, namelijk:

  • Dinsdag 18 april (start om +/- 13.00 uur tot 17:00 uur, HC Best, Eindhoven)
  • Donderdag 18 mei (start om +/- 13.00 uur tot 17:00 uur, HC Shinty, Driebergen)

Wanneer je deelneemt aan Streethockey Tour kun je deelnemen aan het NK Streethockey dat georganiseerd zal worden tijdens de Rabo Eurohockey Championships in Amsterdam aankomende zomer!

Ben jij Sportleider of Krajicek Scholarschipper en net zo enthousiast als wij? Meld je dan voor de training aan via deze link.

Vragen?
Heb je vragen over de Krajicek Streethockey Tour? Of wil je meer weten over de training, de lesmap op het materiaalpakket? Neem dan contact op met onze eventmanager Joost Kuyper via joost@krajicek.nl of 06 12 56 13 51.

Zien we jou tijdens de Krajicek Street Hockey Tour 2017?

 

“Iedereen wist: hier moet je zijn”

‘De dag dat ik eindelijk lid mocht worden van de voetbalclub – ik kan het nog voelen. Een paar vriendjes zaten er al en ik ging geregeld

Lees meer
 

Joëlle Witschge, Ramon Beuk en Robert Leroy lopen NY Marathon...

Den Haag, 27 oktober – De bekende Nederlanders Joëlle Witschge, topkok Ramon Beuk en zanger Robert Leroy staan op zondag 5 november samen

Lees meer