VriendenLoterij schenkt ruim een ton

De VriendenLoterij schenkt 58,9 miljoen aan organisaties en projecten die mensen helpen mee te doen. Ook de Krajicek Foundation ontving een royale cheque van 122.066 euro namens de deelnemers.

Meer geld voor mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

De VriendenLoterij kan dit jaar opnieuw meer geld geven aan goede doelen die mensen helpen om mee te (blijven) doen in onze maatschappij. Met dit mooie nieuws opende de VriendenLoterij het jaarlijkse Goed Geld Gala in Singer Laren. Dankzij de deelnemers steeg de afdracht aan deze Nederlandse goede doelen naar 58,9 miljoen euro. Daarnaast maakte de VriendenLoterij bekend dat 5 nieuwe organisaties vanaf nu een vaste jaarlijkse bijdrage krijgen: Hulphond Nederland, Spieren voor Spieren, Stichting Life Goals, Stichting Vier het Leven en het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Hiermee komt het totaal aantal goede doelen dat de VriendenLoterij steunt op 50.

Ook de Krajicek Foundation mag rekenen op de steun van de VriendenLoterij. Dankzij de deelnemers aan de VriendenLoterij mochten wij een royale cheque van 122.066 euro in ontvangst nemen. Met dit geld kunnen wij kinderen dicht bij huis en met elkaar laten spelen en sporten in een veilige omgeving. Bovendien kunnen wij door deze bijdrage nog meer jongeren die in positieve zin opvallen een studiebeurs (Krajicek Scholarship) aanbieden. In ruil voor de studiebeurs organiseren zij ten minste 100 uur aan sport- en spelactiviteiten op hun eigen Krajicek Playground. Daarmee worden zij een rolmodel voor kinderen in hun buurt. Zo dragen we samen bij aan een sportieve en sociale toekomst van de Nederlandse jeugd.

 

Run Like Never Before voor de 7e keer georganiseerd

vrijdag 1 juni 2018 Op vrijdag 1 juni organiseerde SAP voor de zevende keer de Run Like Never Before in Den Bosch. In een estafette lopen

Lees meer
 

Krajicek Foundation Jaarverslag 2017

Het Krajicek Foundation Jaarverslag 2017 staat nu online. In het jaarverslag -vol persoonlijke verhalen, foto’s en infographics- geven

Lees meer