Vaessen hernieuwt contract Krajicek Foundation

Sinds 2009 is Vaessen al partner van de Krajicek Foundation. Vandaag verlengde Tom Haagmans en Richard Krajicek de overeenkomst voor nog eens 3 jaar.

donderdag 14 februari 2019

Vandaag is tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament de sponsorovereenkomst tussen Vaessen en de Krajicek Foundation verlengd.

Sinds 2009 is Vaessen B.V. al partner van de Krajicek Foundation. Tom Haagmans en Richard Krajicek verlengde de overeenkomst dan ook met veel plezier. “Wij zijn trots op onze langdurige en hechte relaties met onze partners. “Vaessen steunt de Krajicek Foundation al 10 jaar en ik ben blij dat we ook de volgende 3 jaar op hun steun mogen rekenen.”; zegt Richard Krajicek.

Vaessen richt zich op de ontwikkeling, bouw en het onderhoud van maatschappelijk vastgoed waaronder sport- en onderwijsvoorzieningen voor verschillende Nederlandse gemeenten. De doelstelling, missie en visie van de Krajicek Foundation sluiten goed aan bij de invulling die Vaessen wenst te geven aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Tom Haagmans: “Samen bouwen we al 10 jaar aan sport, bewegen en ontmoeten.”

 

Gerlinde van Raalte nieuwe algemeen directeur

woensdag 1 mei 2019 Op woensdag 1 mei 2019 start Gerlinde van Raalte als de nieuwe algemeen directeur van de Krajicek Foundation. Initieel

Lees meer
 

Buurtbetrokkenheid en sociale veiligheid op Krajicek Playground...

woensdag 17 april 2019 Op woensdag 17 april is Krajicek Playground Moerwijk officieel geopend. De opening was een feest voor en door de

Lees meer