Vaessen hernieuwt contract Krajicek Foundation

Sinds 2009 is Vaessen al partner van de Krajicek Foundation. Vandaag verlengde Tom Haagmans en Richard Krajicek de overeenkomst voor nog eens 3 jaar.

donderdag 14 februari 2019

Vandaag is tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament de sponsorovereenkomst tussen Vaessen en de Krajicek Foundation verlengd.

Sinds 2009 is Vaessen B.V. al partner van de Krajicek Foundation. Tom Haagmans en Richard Krajicek verlengde de overeenkomst dan ook met veel plezier. “Wij zijn trots op onze langdurige en hechte relaties met onze partners. “Vaessen steunt de Krajicek Foundation al 10 jaar en ik ben blij dat we ook de volgende 3 jaar op hun steun mogen rekenen.”; zegt Richard Krajicek.

Vaessen richt zich op de ontwikkeling, bouw en het onderhoud van maatschappelijk vastgoed waaronder sport- en onderwijsvoorzieningen voor verschillende Nederlandse gemeenten. De doelstelling, missie en visie van de Krajicek Foundation sluiten goed aan bij de invulling die Vaessen wenst te geven aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Tom Haagmans: “Samen bouwen we al 10 jaar aan sport, bewegen en ontmoeten.”

 

Krajicek Foundation Jaarverslag 2018 online

donderdag 11 juli 2019 Met trots presenteren we ons jaarverslag 2018. Een uitgebreid verslag van ons jaar. Door persoonlijke verhalen, foto’s

Lees meer
 

Tropische temperaturen tijdens Krajicek Basketball Tour

maandag 23 juni 2019 Op de eerste zomerdag van 2019 werd op een unieke locatie de Krajicek Basketball Tour 2019 gespeeld. Tijdens het WK

Lees meer