Vacature Junior Regiomanager Zuidwest-Nederland

Bij de Krajicek Foundation is er een vacature voor Junior Regiomanager Zuidwest-Nederland beschikbaar voor 32 uur per week. Interesse? Reageren kan tot donderdag 21 november 2019.

Word jij onze nieuwe Junior Regiomanager Zuidwest-Nederland?

vrijdag 1 november 2019

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Hou je van sport en bewegen? En wil jij kinderen in aandachtswijken de kans geven om door middel van sport en bewegen de beste versie van zichzelf te worden? Dan hebben wij een hele mooie uitdaging voor je. De Krajicek Foundation is namelijk op zoek naar een gedreven en energieke junior regiomanager Zuidwest-Nederland (32 uur per week).

Benieuwd wat deze functie inhoud? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
De belangrijkste taak van een regiomanager is om de begeleiding op en rondom Krajicek Playgrounds in goede banen te leiden: het inspireren van sportleiders en het begeleiden van Krajicek Scholarshippers staan hierbij centraal. Daarnaast is de regiomanager verantwoordelijk voor het optimaliseren van de kwaliteit van de Krajicek Playgrounds.

Wie is onze ideale kandidaat?

 • Passie voor de doelstelling van de Krajicek Foundation;
 • Een starter – minimaal HBO-niveau en 3 jaar relevante werkervaring;
 • Een denkende doener: een harde werker die energie krijgt van zowel uitvoerend werk als strategisch werk;
 • Een inspirerende en daadkrachtige collega die mensen verbindt en in beweging weet te krijgen;
 • Aantoonbare affiniteit met (het begeleiden van) jongeren in aandachtswijken;
 • Wonend in de regio Rotterdam in verband met de praktische uitvoering van de functie.

Wat zijn jouw taken?

 • Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met de gemeenten en uitvoerende sportorganisaties in de breedste zin van het woord: sportleiders, buurtsportcoaches, ambtenaren en wethouders zijn hierbij de belangrijkste doelgroepen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het Krajicek Scholarshipprogramma op jouw Krajicek Playgrounds: van de werving, begeleiding, motivering en ontwikkeling van deze jongeren;
 • Je activeert Krajicek Playgrounds om deel te nemen aan de verschillende Krajicek (sport)events;
 • Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van bestaande Krajicek Playgrounds en het ontwikkelen van nieuwe Krajicek Playgrounds;
 • Je vertegenwoordigt de Krajicek Foundation bij gemeenten, bedrijven en vermogensfondsen;
 • Je adviseert gemeenten over onderwerpen zoals de inrichting, gebruik en sociale veiligheid van Krajicek Playgrounds;
 • Je stelt (uitvoerings)contracten met gemeenten op en draagt daar bij zorg voor de juiste financiële en administratieve afwikkeling;
 • Samen met het Krajicek Team ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het beleid op en rondom Krajicek Playgrounds.

Wat zijn jouw competenties?

 • Je bent proactief, creatief en denkt in oplossingen;
 • Je plant en organiseert op een slimme en effectieve manier;
 • Je gaat doelgericht te werk, zet door en laat je niet makkelijk uit ’t veld slaan;
 • Je bent overtuigend en weet op een inspirerende manier te verbinden;
 • Je durft en kunt op een constructieve manier ‘slecht nieuws’ gesprekken voeren;
 • Je hebt een vlotte pen en bent een kei in het bijhouden van de administratie van jouw activiteiten en afspraken.

Wat bieden wij?
De Krajicek Foundation is een kleine, dynamische organisatie waar een informele sfeer heerst en waar veel ruimte is voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid en is gevestigd in Den Haag.

Je komt te werken in een team van tien personen. In het eerste jaar word je begeleid door de regiomanager West-Nederland zodat jij je kunt ontwikkelen van junior naar regiomanager. Je rapporteert daarbij aan de algemeen directeur van de Krajicek Foundation.

De functie van junior regiomanager Zuidwest-Nederland is ingeschaald op schaal 9 CAO Sport (min. €2.327 op basis van 32 uur per week).

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor kinderen in aandachtswijken? Stuur dan voor donderdag 21 november aanstaande een e-mail met uitgebreide motivatie en CV naar de algemeen directeur van de Krajicek Foundation, Gerlinde van Raalte, via info@krajicek.nl o.v.v. Vacature Junior Regiomanager Zuidwest-Nederland. Begin december starten wij met de eerste gesprekken.

Wij nemen alleen sollicitaties in overweging van kandidaten die voldoen aan alle eisen zoals gesteld in bovenstaand profiel.

Over de Krajicek Foundation
De droom van de Krajicek Foundation is dat ieder kind sportief, sociaal veilig en maatschappelijk succesvol opgroeit. Daarom motiveren en begeleiden wij kinderen in aandachtswijken om dicht bij huis met elkaar te spelen en te sporten.

De Krajicek Foundation werd in 1997 opgericht. Ruim 20 jaar later hebben wij meer dan 125 Krajicek Playgrounds waar dagelijks meer dan 5.000 kinderen onbezorgd kunnen buiten spelen en sporten. En ontvangen ruim 200 jongeren een studiebeurs in het kader van het Krajicek Scholarshipprogramma.

Daarnaast is de organisatie van de Koningsspelen in handen van de Krajicek Foundation. Dit is het jaarlijks terugkerende sportieve Oranjefeest voor alle basisscholen in Nederland, het Caribisch deel van het Koninkrijk en Nederlandse scholen in het buitenland. In 2019 deden ruim 1,2 miljoen kinderen afkomstig van 6.000 basisscholen mee.

Meer weten over de Krajicek Foundation? Lees dan ook ons jaarverslag

 

Krajicek Foundation Gala in het teken van Girlpower

zaterdag 16 november 2019 De 17e editie van het Krajicek Foundation Gala stond volledig in het teken van GRLPWR. Meer vrouwelijke rolmodellen,

Lees meer
 

Stijn Fransen ambassadeur Krajicek Foundation

Zondag 20 oktober 2019 Tijdens de aftrap van het nieuwe Scholarshipjaar is Stijn Fransen gepresenteerd als nieuwe Krajicek Ambassadeur.

Lees meer