Tweede Krajicek Playground in Ede geopend

Krajicek Playground Van der Hagenstraat werd vandaag onder veel belangstelling uit de buurt officieel geopend door wethouder Peter de Pater.

zaterdag 22 juni 2019

Vandaag is in Ede de tweede Krajicek Playground geopend. Wethouder Peter de Pater trapte letterlijk en figuurlijk af en daarmee werd Krajicek Playground Van der Hagenstraat officieel geopend.

In 2018 werd de eerste Krajicek Playground (Essenburg) in Ede geopend. De succesvolle aanpak van de Krajicek Foundation zorgde ervoor dat buurtsportcoaches al snel deze tweede Playground aandroegen.

Krajicek Playground Van der Hagenstraat ligt in de wijk Veldhuizen en tegenover staan vijf torenflats waar veel gezinnen wonen met een migratieachtergrond en statushouders. De Playground wordt een sportieve ontmoetingsplek in de buurt waar naast de buurtsportcoaches en Krajicek Scholarshippers ook buurtvaders actief zullen zijn. Daarmee draagt iedereen zijn steentje bij aan een sportieve en sociale buurt.

 

VriendenLoterij schenkt ruim €85.000 aan Krajicek Foundati...

maandag 10 februari 2020 Tijdens het jaarlijkse GoedGeldGala van de VriendenLoterij heeft de Krajicek Foundation een prachtige bijdrage

Lees meer
 

Word jij onze nieuwe regiomanager Zuidwest-Nederland?

Woensdag 22 januari 2020 Hou jij van sport en wil jij kinderen in aandachtswijken de kans geven om in een veilige omgeving, dicht bij huis

Lees meer