Tweede Krajicek Playground in Ede geopend

Krajicek Playground Van der Hagenstraat werd vandaag onder veel belangstelling uit de buurt officieel geopend door wethouder Peter de Pater.

zaterdag 22 juni 2019

Vandaag is in Ede de tweede Krajicek Playground geopend. Wethouder Peter de Pater trapte letterlijk en figuurlijk af en daarmee werd Krajicek Playground Van der Hagenstraat officieel geopend.

In 2018 werd de eerste Krajicek Playground (Essenburg) in Ede geopend. De succesvolle aanpak van de Krajicek Foundation zorgde ervoor dat buurtsportcoaches al snel deze tweede Playground aandroegen.

Krajicek Playground Van der Hagenstraat ligt in de wijk Veldhuizen en tegenover staan vijf torenflats waar veel gezinnen wonen met een migratieachtergrond en statushouders. De Playground wordt een sportieve ontmoetingsplek in de buurt waar naast de buurtsportcoaches en Krajicek Scholarshippers ook buurtvaders actief zullen zijn. Daarmee draagt iedereen zijn steentje bij aan een sportieve en sociale buurt.

 

Word jij onze nieuwe Eventmanager?

donderdag 5 september 2019 Ben jij een organisatietalent, hou je van sport en wil je jouw kwaliteiten inzetten voor het goede doel? Dan

Lees meer
 

Vacature medewerker Back Office & Database Koningsspelen...

dinsdag 30 juli 2019 Voor de periode september 2019 tot en met mei 2020 zijn de Koningsspelen voor 3 dagen per week op zoek naar een Medewerker

Lees meer