Tweede Krajicek Playground in Ede geopend

Krajicek Playground Van der Hagenstraat werd vandaag onder veel belangstelling uit de buurt officieel geopend door wethouder Peter de Pater.

zaterdag 22 juni 2019

Vandaag is in Ede de tweede Krajicek Playground geopend. Wethouder Peter de Pater trapte letterlijk en figuurlijk af en daarmee werd Krajicek Playground Van der Hagenstraat officieel geopend.

In 2018 werd de eerste Krajicek Playground (Essenburg) in Ede geopend. De succesvolle aanpak van de Krajicek Foundation zorgde ervoor dat buurtsportcoaches al snel deze tweede Playground aandroegen.

Krajicek Playground Van der Hagenstraat ligt in de wijk Veldhuizen en tegenover staan vijf torenflats waar veel gezinnen wonen met een migratieachtergrond en statushouders. De Playground wordt een sportieve ontmoetingsplek in de buurt waar naast de buurtsportcoaches en Krajicek Scholarshippers ook buurtvaders actief zullen zijn. Daarmee draagt iedereen zijn steentje bij aan een sportieve en sociale buurt.

 

Krajicek Foundation Jaarverslag 2018 online

donderdag 11 juli 2019 Met trots presenteren we ons jaarverslag 2018. Een uitgebreid verslag van ons jaar. Door persoonlijke verhalen, foto’s

Lees meer
 

Tropische temperaturen tijdens Krajicek Basketball Tour

maandag 23 juni 2019 Op de eerste zomerdag van 2019 werd op een unieke locatie de Krajicek Basketball Tour 2019 gespeeld. Tijdens het WK

Lees meer