Tropische temperaturen tijdens Krajicek Basketball Tour

23 teams in de categorie meiden/mix U18 jongens U15 en jongens U18 deden mee aan de Krajicek Basketball Tour 2019 op het Museumplein in Amsterdam tijdens het WK 3x3 Basketball

maandag 23 juni 2019

Op de eerste zomerdag van 2019 werd op een unieke locatie de Krajicek Basketball Tour 2019 gespeeld. Tijdens het WK 3×3 Basketball op het Museumplein deden maar liefst 23 teams mee.

#WEHERE

Dankzij de Nationale Basketball Bond (NBB) konden wij dit jaar onze tour op deze unieke locatie organiseren. Onder de slogan “WE HERE” werden in de maanden voorafgaand aan het WK verschillende activiteiten georganiseerd om het 3×3 basketball te promoten. Naast deelnemers van de Krajicek Playgrounds stond deze editie ook open voor andere amateurteams uit het land.

Richard Krajicek

Ook Richard Krajicek kwam een kijkje nemen op deze bijzondere locatie: “Het is geweldig om te zien dat wij op deze unieke locatie een sportieve en gezellige dag uit voor de kinderen van onze Krajicek Playgrounds kunnen organiseren. Het tempo bij 3×3 ligt hoog en is daarom ook nog eens heel vermakelijk om naar te kijken.”

Winnaars

Er werd gespeeld in 3 categorieën: meiden/mix onder 18, jongens onder 15, en jongens onder 18 jaar. In verschillende rondes namen de teams het tegen elkaar op. Aan het einde van dag werden de prijzen uitgereikt:

Meiden/Mix U18: 1) Katwijk U15, 2) Krajicek Playground Poelenburg (Zaandam), 3) Hot Shots

Jongens U15: 1) 3×3 Unites Zwolle, 2) Krajicek Playground Het Rode Dorp (Delft) 3) Krajicek Playground Oranjeplein (Den Haag)

Jongens U18: 1) Krajicek Playground Zuiderpark A (Rotterdam) 2) Harlem Lakers 3) Krajicek Playground Zuiderpark B

Foto’s

Onze vast fotograaf Roos Pierson was er om deze sportieve en gezellige dag vast te leggen. Alle foto’s vind je terug op onze Facebookpagina.

 

Word jij onze nieuwe regiomanager Zuidwest-Nederland?

Woensdag 22 januari 2020 Hou jij van sport en wil jij kinderen in aandachtswijken de kans geven om in een veilige omgeving, dicht bij huis

Lees meer
 
ANP Foto van Richard Krajicek met Fanny Blankers-Koen Carriereprijs

Richard Krajicek ontvangt de Fanny Blankers-Koen Carrierepri...

donderdag 18 december 2019 Richard Krajicek heeft vanavond tijdens het NOC*NSF Sportgala de Fanny Blankers-Koen Carrièreprijs ontvangen.

Lees meer