Succesvolle start coachingsprogramma ABN AMRO & Krajicek...

Samen met ABN AMRO worden in de periode van september 2018 tot en met februari 2019 30 Krajicek Scholarshippers door medewerkers van de bank gecoacht op verschillende onderwerpen.

Gisteren trapten de ABN AMRO en Krajicek Foundation voor de vierde keer het Krajicek Coachingsprogramma af. Krajicek Scholarshippers worden de komende vijf maanden gecoacht door medewerkers van de bank.

Voor de meesten jongeren is het de eerste keer dat zij gecoacht worden. De aftrap in Circl begon dus met een uitleg wat coaching is, wat zij de komende periode mogen verwachten én wat er van hen verwacht wordt. Daarna was het tijd voor de speeddates om zo een geschikte match tussen coaches en Krajicek Scholarshippers te vinden. Er was direct al veel interactie, goede gesprekken en veel enthousiasme.

ABN AMRO is sinds 2003 strategisch partner en hoofdsponsor van de Krajicek Foundation. Samen zetten wij ons in om kansenongelijkheid te verkleinen. Naast financiële steun, zet de bank zich via de ABN AMRO Foundation in voor de Krajicek Foundation. Bijvoorbeeld via het coachingsprogramma, waarbij medewerkers van de bank hun tijd, kennis en expertise vrijwillig inzetten om deze jongeren een steuntje in de rug te geven.

Krajicek Scholarshippers zijn jongeren die van de Krajicek Foundation een studiebeurs ontvangen. In ruil daarvoor organiseren zij per studiejaar minstens 100 uur aan sport- en spelactiviteiten op Krajicek Playgrounds. Een programma waarbij het mes aan twee kanten snijdt: Krajicek Scholarshippers ontvangen financiële steun om een studie naar keuze te volgen. En kinderen in aandachtswijken worden door een lokaal rolmodel gemotiveerd en gestimuleerd om buiten te spelen en te sporten.

Naast het bieden van een studiebeurs werken wij actief samen met onze partners om deze jongeren extra handvatten te bieden waarmee zij het beste uit zichzelf en anderen kunnen halen. Met ABN AMRO organiseren wij verschillende bijeenkomsten zoals het Krajicek Coachingsprogramma. In de periode van september 2018 tot en met februari 2019 worden 30 Krajicek Scholarshippers door medewerkers van de bank gecoacht op verschillende onderwerpen.

 

Nationale Postcode Loterij schenkt €500.000 aan Krajicek F...

dinsdag 5 maart 2019 Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala heeft de Nationale Postcode Loterij een recordschenking van €370,6 miljoen

Lees meer
 

Algemeen directeur Krajicek Foundation vertrekt per 1 juli 2...

donderdag 28 februari 2019 In goed overleg hebben het bestuur van de Krajicek Foundation en algemeen directeur Simone Richardson besloten

Lees meer