Stijn Fransen ambassadeur Krajicek Foundation

Tijdens de aftrap van het nieuwe Scholarshipjaar is Stijn Fransen gepresenteerd als nieuwe ambassadeur voor de Krajicek Foundation

Zondag 20 oktober 2019

Tijdens de aftrap van het nieuwe Scholarshipjaar is Stijn Fransen gepresenteerd als nieuwe Krajicek Ambassadeur.

Stijn Fransen
Stijn Fransen is actrice, presentatrice, danser en model en werd bekend bij het grote publiek als Renee Krul in de jeugdserie Spangas en later ook in Goede Tijden Slechte Tijden in de rol van Sam Dekker.

Eerder dit jaar presenteerde Stijn het Krajicek Meidenevent & voetbaltoernooi in Amsterdam. “Stijn beschikt over een flinke dosis enthousiasme, passie en doorzettingsvermogen en is daarmee een echt rolmodel.”: zegt Richard Krajicek. “Zij laat zien dat je met een open blik, hard werken en liefde voor wat je doet, alles kunt bereiken wat je wilt.”

Krajicek Ambassadeurs
Krajicek Ambassadeurs zijn rolmodellen die door hun achtergrond, persoonlijke verhaal en maatschappelijke bijdrage een inspiratie en voorbeeld zijn voor de kinderen en jongeren op de Krajicek Playgrounds.

Samen met Gregory Sedoc en Serdar Gözübüyük gaat Stijn Fransen zich op vrijwillige basis inzetten voor de Krajicek Foundation.

Krajicek Kick Off
Stijn voegde de daad bij het woord en nam na de bekendmaking als Krajicek Ambassadeur de presentatie van de Krajicek Kick Off over.

Dit is de jaarlijkse aftrap van het nieuwe Scholarshipjaar. Ruim 200 jongeren ontvangen van de Krajicek Foundation een studiebeurs in ruil voor minimaal 100 uur aan activiteiten op en rondom de eigen Playground.

Tijdens de Kick Off worden de Krajicek Scholarshippers geïnformeerd, geïnspireerd en gemotiveerd. Naast verschillende workshops kwam niemand minder dan Rocky Hehakaija de jongeren inspireren met haar verhaal. Hoe zij als klein meisje er van droomde om profvoetballer te worden. Hoe zij het schopte tot Jong Oranje, maar door een blessure een ander pad moest kiezen. En hoe zijn met haar stichting Favela Street een nieuwe generatie rolmodellen in de achterstandswijken in Brazilië, Haïti, Curaçao en Sudan creëert.

Stijn Fransen: “Het is zo inspirerend om al deze jongeren bij elkaar te zien. Te horen hoe zij zich inzetten voor hun buurt om kinderen lekker buiten te laten spelen en sporten. Ik ben trots dat ik mijzelf nu Krajicek Ambassadeur mag noemen.”

 

Statement Krajicek Foundation

maandag 16 maart 2020 In lijn met de aanvullende maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben wij onze begeleiders,

Lees meer
 

VriendenLoterij schenkt ruim €85.000 aan Krajicek Foundati...

maandag 10 februari 2020 Tijdens het jaarlijkse GoedGeldGala van de VriendenLoterij heeft de Krajicek Foundation een prachtige bijdrage

Lees meer