(Corporate) Partners

(Corporate) Partners

Nog meer kinderen in hun ontwikkeling stimuleren. Dat kunnen we niet alleen en daarom zijn we blij met de steun van onze partners. Organisaties die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid willen nemen en hun ogen en oren openen voor de wereld om zich heen.

De Krajicek Foundation zet zich heel graag samen met haar partners langdurig in om hun MVO-beleid vorm te geven. Waar de ene organisatie ons steunt met kennis en kunde, brengt een ander liever geld in om meer scholarshippers te kunnen financieren.

Bent u benieuwd of uw bedrijf/stichting een bijdrage zou kunnen leveren? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken:

Mariëlle Arendse (Relatiebeheer en fondsenwerving) /
marielle@krajicek.nl /
070-338 74 45

 

ABN AMRO

ABN AMRO is strategisch partner en hoofdsponsor van de Krajicek Foundation. Sinds 2003 zetten wij ons gezamenlijk in om kansenongelijkheid te verkleinen. Naast financiële steun zet de bank zich middels de ABN AMRO Foundation in voor de Krajicek Foundation. Medewerkers van de bank zetten hun tijd, kennis en expertise in als vrijwilliger.

Door middel van de Krajicek Life Skills Dag en het Coachingsprogramma voor Krajicek Scholarshippers geven ABN AMRO en de Krajicek Foundation jongeren handvatten om zichzelf verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf én anderen te halen.

ABN AMRO is strategisch partner & hoofdsponsor sinds 2003.

Nike

Nike is partner van de Krajicek Foundation. Naast een financiële bijdrage stelt het grootste sportmerk ter wereld, sportkleding ter beschikking aan de Krajicek Scholarshippers en medewerkers van de Krajicek Foundation.

In 2017 hebben wij een extra financiële bijdrage ontvangen in de vorm van een Nike Grant om meer meiden naar de Krajicek Playgrounds te trekken. Wij hebben hierdoor 6 vrouwelijke Krajicek Scholarshippers kunnen werven in Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Zij hebben allen succesvol de cursus Leiderschap, Sport & Recreatie (LSR) afgerond. Naast hun reguliere activiteiten op de Krajicek Playgrounds hebben zij ook activiteiten speciaal voor meiden georganiseerd.

Nike is partner sinds 2016.

Peugeot

In 2016 zijn Peugeot en de Krajicek Foundation een partnership aangegaan. De financiële steun van Peugeot komt o.a. ten goede aan de Krajicek Tennis Tour; ons tennistoernooi waarbij kinderen van diverse Krajicek Playgrounds het tegen elkaar opnemen. De finale van de tour wordt gespeeld tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy.

Bovendien steunt Peugeot een aantal Krajicek Scholarshippers zodat zij hun passie kunnen volgen en dromen waar kunnen maken. Daarnaast heeft Peugeot een bestelbus beschikbaar gesteld die wij kunnen inzetten voor de verschillende (sport)events. Deze bestelbus is voorzien van Krajicek logo’s en de tekst: “Peugeot drives the Richard Krajicek Foundation”.

Peugeot is partner sinds 2016.

Danone

Sinds 2008 is Danone partner van de Krajicek Foundation. Beiden stimuleren een gezonde levensstijl voor kinderen. Naast een financiële bijdrage geeft Danone Nederland kinderen ook de kans om te schitteren op een internationaal voetbalpodium door middel van deelname aan de Danone Nations Cup.

Wereldwijd doen er zo’n 2,5 miljoen kinderen tussen de 10 en 12 jaar mee aan dit event. Inmiddels worden er op meer dan 80 Krajicek Playgrounds kwalificatiewedstrijden gespeeld en nemen regiowinnaars het tegen elkaar op in de landelijke finale. De winnaar mag Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale Danone World Cup Final.

Danone is partner sinds 2008.

Vaessen

Vaessen richt zich op de ontwikkeling, bouw en onderhoud van maatschappelijk vastgoed zoals sportaccommodaties. Sinds 2009 zijn zij trotse partner van de Krajicek Foundation.

“Investeren in kansen voor kinderen met sport als vliegwiel; dat is wat de Krajicek Foundation en Vaessen eensgezind verbindt.”

Tom Haagmans – Directeur Vaessen

Vaessen is partner sinds 2009.

Pulastic

Net zoals de Krajicek Foundation heeft Pulastic als doel alle kinderen in Nederland veilig te kunnen laten bewegen en sporten. Pulastic -marktleider in sportvloeren- is dan ook al jaren een toegewijde partner van de Krajicek Foundation. Zo hebben zij bijvoorbeeld de vloer op de Krajicek Playground Hondiusstraat in Den Haag voorzien van de Pulastic Comfort Court.

Daarnaast is Pulastic betrokken bij de bouw van de overkappingen in het kader van het project Kinderen Bewegen naar een Betere Toekomst.

Pulastic is partner sinds 2012.

 

 

Nijha

Sinds 2004 is Nijha een belangrijke partner van de Krajicek Foundation. Naast een financiële bijdrage is innovatie een belangrijke pijler in de samenwerking.

Nijha ontwerpt en richt beweegruimtes in. Vanuit die gedachte is MobieZ ontwikkeld waarmee eigentijdse materiaalsets kunnen rouleren tussen verschillende locaties. In 2017 is er een pilot geweest in Rotterdam waardoor kinderen op 3 Krajicek Playgrounds kennis konden maken met verschillende sets sport- en speelmaterialen.

Nijha is partner sinds 2004.

Haafkes

Sinds 2018 is Haafkes officieel partner van de Krajicek Foundation.

Aannemersbedrijf Haafkes is een familiebedrijf met 90 jaar ervaring.  Als familiebedrijf hebben zij continuïteit en lange termijnvisie hoog in het vaandel staan. Haafkes werkt daarnaast veel samen met lokale partners, leveranciers en onderaannemers. In 2016 werd Haafkes verkozen tot de meest Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer.

Naast een financiële bijdrage is Haafkes de uitvoerder van de bouw van de overkappingen in het kader van het project Kinderen Bewegen naar een Betere Toekomst.

Haafkes is partner sinds 2018.