Statement Krajicek Foundation

In verband met het coronavirus hebben wij onze begeleiders geadviseerd om tot en met tenminste 1juni geen activiteiten te organiseren op Krajicek Playgrounds.

maandag 16 maart 2020

In lijn met de aanvullende maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben wij onze begeleiders, zowel buurtsportcoaches als Krajicek Scholarshippers, geadviseerd om ten minste tot en met 1 juni aanstaande geen activiteiten op en rondom Krajicek Playground te organiseren.

Vanuit de Krajicek Foundation zullen wij de richtlijnen en maatregelen vanuit het RIVM blijven volgen. Wij verwijzen u dan ook graag naar de websites www.rijksoverheid.nl en www.rivm.nl voor actuele informatie over de status van het coronavirus en de geldende maatregelen.

Het Krajicek Team werkt tot nader order vanuit huis. Wij zijn bereikbaar via e-mail en de mobiele telefoonnummers. Op ons algemene nummer zijn wij momenteel niet bereikbaar. Het algemene e-mailadres info@krajicek.nl is wel gewoon bereikbaar.

 

Nationale Buitenspeeldag op 10 juni 2020

dinsdag 19 mei 2020 Buiten kunnen sporten en spelen is super belangrijk, juist nu. Daarom organiseren Nickelodeon en Jantje Beton ook dit

Lees meer
 

VriendenLoterij schenkt ruim €85.000 aan Krajicek Foundati...

maandag 10 februari 2020 Tijdens het jaarlijkse GoedGeldGala van de VriendenLoterij heeft de Krajicek Foundation een prachtige bijdrage

Lees meer