Serdar Gözübüyük ambassadeur voor Krajicek Foundati...

Tijdens de jaarlijkse relatiebijeenkomst op het ABN AMRO World Tennis Tournament is Serdar Gözübüyük officieel welkom geheten als Krajicek Ambassadeur door Richard Krajicek.

zaterdag 16 februari 2019

Richard Krajicek heeft Serdar Gözübüyük vandaag officieel welkom geheten als Krajicek Ambassadeur. “We zijn ontzettend trots dat Serdar ambassadeur wil zijn. Met zijn levensverhaal, doorzettingsvermogen en enthousiasme kan hij anderen inspireren om het beste uit zichzelf te halen.”: zegt Richard Krajicek.

Serdar Gözübüyük is internationaal toparbiter. Hij was de jongste Betaald Voetbal scheidsrechter en bovendien de eerste van niet Nederlandse origine. Vorig jaar kreeg hij een zaal vol Krajicek Scholarshippers stil tijdens de Life Skills Dag met zijn inspirerende verhaal. Een verhaal waarin respect, mentaliteit, keuzes durven maken en je dromen volgen centraal staan. Richard: “We wisten het meteen, die man willen wij als ambassadeur.”

Krajicek Ambassadeurs zijn positieve rolmodellen voor kinderen en jongeren uit aandachtswijken. Door hun achtergrond, persoonlijke verhaal en maatschappelijke bijdrage zijn zij een inspiratie en voorbeeld voor onze doelgroep. Zij ondersteunen en dragen het verhaal van de Krajicek Foundation uit. Naast Serdar Gözübüyük zijn ook Cherise Schelts (voetbalster/actrice) en Gregory Sedoc (atleet/presentator) Krajicek Ambassadeurs.

Vandaag tijdens de jaarlijkse relatiedag op het ABN AMRO World Tennis Tournament werd Serdar officieel als Krajicek Ambassadeur benoemd. Naast deze benoeming waren er presentaties van Simone Richardson (directeur Krajicek Foundation) en Jolanda Janse (directeur Ahoy) en konden relaties genieten van de halve finales.

 

Nationale Buitenspeeldag op 10 juni 2020

dinsdag 19 mei 2020 Buiten kunnen sporten en spelen is super belangrijk, juist nu. Daarom organiseren Nickelodeon en Jantje Beton ook dit

Lees meer
 

Statement Krajicek Foundation

maandag 16 maart 2020 In lijn met de aanvullende maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben wij onze begeleiders,

Lees meer