Serdar Gözübüyük ambassadeur voor Krajicek Foundati...

Tijdens de jaarlijkse relatiebijeenkomst op het ABN AMRO World Tennis Tournament is Serdar Gözübüyük officieel welkom geheten als Krajicek Ambassadeur door Richard Krajicek.

zaterdag 16 februari 2019

Richard Krajicek heeft Serdar Gözübüyük vandaag officieel welkom geheten als Krajicek Ambassadeur. “We zijn ontzettend trots dat Serdar ambassadeur wil zijn. Met zijn levensverhaal, doorzettingsvermogen en enthousiasme kan hij anderen inspireren om het beste uit zichzelf te halen.”: zegt Richard Krajicek.

Serdar Gözübüyük is internationaal toparbiter. Hij was de jongste Betaald Voetbal scheidsrechter en bovendien de eerste van niet Nederlandse origine. Vorig jaar kreeg hij een zaal vol Krajicek Scholarshippers stil tijdens de Life Skills Dag met zijn inspirerende verhaal. Een verhaal waarin respect, mentaliteit, keuzes durven maken en je dromen volgen centraal staan. Richard: “We wisten het meteen, die man willen wij als ambassadeur.”

Krajicek Ambassadeurs zijn positieve rolmodellen voor kinderen en jongeren uit aandachtswijken. Door hun achtergrond, persoonlijke verhaal en maatschappelijke bijdrage zijn zij een inspiratie en voorbeeld voor onze doelgroep. Zij ondersteunen en dragen het verhaal van de Krajicek Foundation uit. Naast Serdar Gözübüyük zijn ook Cherise Schelts (voetbalster/actrice) en Gregory Sedoc (atleet/presentator) Krajicek Ambassadeurs.

Vandaag tijdens de jaarlijkse relatiedag op het ABN AMRO World Tennis Tournament werd Serdar officieel als Krajicek Ambassadeur benoemd. Naast deze benoeming waren er presentaties van Simone Richardson (directeur Krajicek Foundation) en Jolanda Janse (directeur Ahoy) en konden relaties genieten van de halve finales.

 

Krajicek Foundation Jaarverslag 2018 online

donderdag 11 juli 2019 Met trots presenteren we ons jaarverslag 2018. Een uitgebreid verslag van ons jaar. Door persoonlijke verhalen, foto’s

Lees meer
 

Tropische temperaturen tijdens Krajicek Basketball Tour

maandag 23 juni 2019 Op de eerste zomerdag van 2019 werd op een unieke locatie de Krajicek Basketball Tour 2019 gespeeld. Tijdens het WK

Lees meer