Schuift u aan op vrijdag 17 november?

Op die dag vindt het Krajicek Foundation Gala plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. Het gala - dat wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw - staat in het teken van buitenspelen en ons 20-jarig bestaan.

De Krajicek Foundation bestaat 20 jaar. En dat is natuurlijk een mijlpaal die we niet zomaar voorbij laten gaan. In 1996 won Richard Krajicek als eerste en enige Nederlander het meest prestigieuze tennistoernooi van de wereld: Wimbledon. Een jaar later in 1997 werd de Krajicek Foundation opgericht en sindsdien doen we er alles aan om kinderen en jongeren in aandachtswijken door middel van sport en spel een positieve toekomst te geven. We bieden ze op de Krajicek Playgrounds een veilige plek om dicht bij huis te spelen. En via de – door ons met een studiebeurs ondersteunde – Krajicek Scholarshippers wordt er op een unieke manier gezorgd voor begeleiding en een positieve stimulans.

Helpt u mee?
U kunt deze kinderen helpen door op vrijdag 17 november aanwezig te zijn op het jaarlijkse Krajicek Foundation Gala in Grand Hotel Huis ter Duin Noordwijk. Deze keer zal het gala – dat wordt gepresenteerd door niemand minder dan Paul de Leeuw – in het teken staan van buitenspelen én natuurlijk ook van ons 20-jarig jubileum. U kunt behalve van het 3-gangendiner ook genieten van een optreden van de Edwin Evers Band. Daarnaast kunt u gedurende de avond bieden op belevenissen waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Foundation.

Wilt u uw relaties trakteren op een bijzonder en volledig verzorgde avond, uitstekend netwerken én tegelijkertijd ons goede doel steunen? Dan zien we u graag op het Krajicek Foundation Gala. De kosten inclusief diner en drank en btw bedragen:

  • Tafel voor 8 personen €3.975
  • Tafel voor 10 personen €4.975
  • Tafel voor 12 personen €5.600

Schuift u ook (weer) aan?
Dat zou fantastisch zijn, want samen bereiken we veel meer dan alleen! U kunt uw galatafel hier reserveren.

 

‘Meer hadden we niet nodig’

‘Een klimrek, een wipwap en een evenwichtsbalk. Meer stond er niet op het grasveldje bij onze flat. En veel meer hadden we ook niet nodig.

Lees meer
 

Het bewogen leven van Krajicek Scholarshipper Donald

Donald is Krajicek Scholarshipper. Wekelijks organiseert hij activiteiten voor kinderen op Krajicek Playground Brahmslaan in Delft. Bekijk

Lees meer