Run Like Never Before voor de 7e keer georganiseerd

Ieder jaar organiseert SAP de Run Like Never Before. Een sponsorloop voor de Krajicek Foundation.

vrijdag 1 juni 2018

Op vrijdag 1 juni organiseerde SAP voor de zevende keer de Run Like Never Before in Den Bosch. In een estafette lopen teams in totaal een parcours van 25 kilometer in natuurgebied de Heins met de start en finish bij SAP. De opbrengst van de Run Like Never Before komt ten goede aan het Krajicek Scholarshipprogramma.

De Krajicek Foundation biedt jongeren die in positieve zin opvallen op hun Krajicek Playground een studiebeurs. In ruil daarvoor organiseren zij ten minste 100 uur aan spel- en sportactiviteiten op en rond de Krajicek Playground. Inmiddels zijn er 184 actieve Krajicek Scholarshippers waarvan SAP door middel van de Run Like Never Before een aantal steunt. Een van onze Krajicek Scholarshippers heeft zelfs stage bij SAP kunnen lopen en daardoor zijn studie succesvol kunnen afronden. Ook dit jaar zijn er weer Krajicek Scholarshippers aan SAP verbonden.

Brassband The Legends onder leiding van oud-Scholarshipper Angelo Limon moedigden de lopers muzikaal aan en ook liep er een team vanuit de Krajicek Foundation mee. Joost Kuyper (Eventmanager), Tommy Frensch (Krajicek Scholarshipper, Sportleider  & Teamplayer) en Koen de Kleine (Teamplayer) lieten zich van hun sportiefste kant zien en werden zelfs tweede. De prijsuitreiking werd via een live verbinding door Richard Krajicek verzorgd.

Wij kijken terug op een geslaagde dag en willen alle lopers, partners en SAP bedanken voor hun inzet voor de Krajicek Foundation.

 

Kom jij stage lopen bij de Krajicek Foundation?

woensdag 16 januari 2019 STAGE VEILIGHEIDSONDERZOEK (HBO/WO – periode februari t/m juni 2019) De Krajicek Foundation zoekt een enthousiaste

Lees meer
 

Eerste sportoverkapping in Rotterdam geopend!

donderdag 20 december 2018 Gisteren is in de Rotterdamse wijk IJsselmonde de eerste sportoverkapping feestelijk geopend. De opening was

Lees meer