Run Like Never Before voor de 7e keer georganiseerd

Ieder jaar organiseert SAP de Run Like Never Before. Een sponsorloop voor de Krajicek Foundation.

vrijdag 1 juni 2018

Op vrijdag 1 juni organiseerde SAP voor de zevende keer de Run Like Never Before in Den Bosch. In een estafette lopen teams in totaal een parcours van 25 kilometer in natuurgebied de Heins met de start en finish bij SAP. De opbrengst van de Run Like Never Before komt ten goede aan het Krajicek Scholarshipprogramma.

De Krajicek Foundation biedt jongeren die in positieve zin opvallen op hun Krajicek Playground een studiebeurs. In ruil daarvoor organiseren zij ten minste 100 uur aan spel- en sportactiviteiten op en rond de Krajicek Playground. Inmiddels zijn er 184 actieve Krajicek Scholarshippers waarvan SAP door middel van de Run Like Never Before een aantal steunt. Een van onze Krajicek Scholarshippers heeft zelfs stage bij SAP kunnen lopen en daardoor zijn studie succesvol kunnen afronden. Ook dit jaar zijn er weer Krajicek Scholarshippers aan SAP verbonden.

Brassband The Legends onder leiding van oud-Scholarshipper Angelo Limon moedigden de lopers muzikaal aan en ook liep er een team vanuit de Krajicek Foundation mee. Joost Kuyper (Eventmanager), Tommy Frensch (Krajicek Scholarshipper, Sportleider  & Teamplayer) en Koen de Kleine (Teamplayer) lieten zich van hun sportiefste kant zien en werden zelfs tweede. De prijsuitreiking werd via een live verbinding door Richard Krajicek verzorgd.

Wij kijken terug op een geslaagde dag en willen alle lopers, partners en SAP bedanken voor hun inzet voor de Krajicek Foundation.

 

Aftrap nieuw studiejaar Krajicek Kick Off 2018/19

dinsdag 16 oktober 2018 Met bijna 200 Krajicek Scholarshippers, sportleiders en vrijwilligers is het nieuwe studiejaar tijdens de Krajicek

Lees meer
 

Krajicek Tournament Day 2018

maandag 1 oktober 2018 Met ruim 300 kinderen van 30 verschillende Krajicek Playgrounds was de NDSM-Loods in Amsterdam gisteren het domein

Lees meer