Richard Krajicek benoemd tot Officier in de Orde van Oranje...

Krajicek ontving de Koninklijke Onderscheiding vanwege zijn jarenlange belangeloze en intensieve inzet voor kinderen en jongeren in aandachtswijken.

Den Haag, 18 november – Tijdens de vijftiende editie van het Krajicek Foundation Gala in Noordwijk op vrijdag 17 november is Richard Krajicek benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.  Krajicek ontving de Koninklijke Onderscheiding uit handen van Burgemeester Han ter Heegde van de Gooise Meren vanwege zijn jarenlange belangeloze en intensieve inzet voor kinderen en jongeren in aandachtswijken.

Met zijn foundation stelt Richard Krajicek al 20 jaar kinderen in aandachtswijken in staat om dicht bij huis met elkaar te sporten en spelen. Dankzij de deskundige en intensieve begeleiding van Krajicek Scholarshippers op de Krajicek Playgrounds, krijgen kinderen de kans zich in een veilige omgeving op een positieve manier te ontwikkelen. Zo zijn zij een inspiratiebron voor andere kinderen in hun buurt.

Over het hele land verspreid zijn er 119 Krajicek Playgrounds waar dagelijks meer dan 4.250 kinderen samen sporten en spelen. In 2017 bestaat de Krajicek Foundation 20 jaar.

 

Eerste overkapte Krajicek Playground van Nederland geopend

woensdag 11 juli 2018 In de Haagse wijk Escamp is vanmiddag de eerste overkapte Krajicek Playground van Nederland geopend. De feestelijke

Lees meer
 

Eerste Krajicek Playground in Alkmaar geopend

Donderdag 5 juni 2018 In Alkmaar werd vandaag door wethouder Pieter Dijkman Krajicek Playground Het Blauwe Veldje geopend. Het is de eerste

Lees meer