Prachtig bedrag opgehaald voor kinderen in aandachtswij...

€277.250 OPGEHAALD TIJDENS KRAJICEK FOUNDATION GALA 2018

zaterdag 17 november 2018

De 16e editie van het Krajicek Foundation Gala heeft maar liefst €277.250 opgeleverd. Het gala vond plaats op vrijdag 16 november in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Naast optredens van Avant Garde, Big, Black & Beautiful en The Originals kon er geboden worden op bijzondere en unieke veilingitems onder leiding van veilingmeester Laurien Hessels. De avond werd gepresenteerd door Beau van Erven Dorens.

Richard Krajicek: “Onze droom is dat ieder kind sociaal veilig en sportief kan opgroeien. Daarvoor zet de Krajicek Foundation zich iedere dag in. Al zestien jaar op rij mogen we dit mooie gala organiseren. En ook dit jaar hebben we weer een fantastisch bedrag opgehaald. €277.250. Hiermee kunnen we nog meer kinderen dicht bij huis op een sociaal veilige plek laten sporten en spelen. En kunnen wij aan nog meer jongeren een studiebeurs geven in het kader van het Krajicek Scholarshipprogramma.”

Het Krajicek Foundation Gala werd gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. De juiste man voor deze avond: sociaal betrokken, geïnteresseerd en met humor.  Door zijn oprechte interesse werden interviews zoals met Krajicek Scholarshipper Donald met grote aandacht gevolgd.

Tijdens het gala kon er ook geboden worden op bijzondere en unieke veilingitems. Zoals bijvoorbeeld naar de Formule 1 in Monaco, de finales van Roland Garros en Wimbledon en varen met Wolter Kroes. Daarnaast konden gasten ook meedoen aan een loterij. De hoofdprijzen van de loterij werden uitgereikt door Daphne en Emma Deckers.

In totaal heeft de avond €277.250 opgebracht. Hiermee kan de Krajicek Foundation ook het komende jaar weer een sportieve en sociale basis voor de jeugd leggen en jongeren de kans bieden om zichzelf positief te ontwikkelen.

 

Krajicek Foundation Jaarverslag 2018 online

donderdag 11 juli 2019 Met trots presenteren we ons jaarverslag 2018. Een uitgebreid verslag van ons jaar. Door persoonlijke verhalen, foto’s

Lees meer
 

Tropische temperaturen tijdens Krajicek Basketball Tour

maandag 23 juni 2019 Op de eerste zomerdag van 2019 werd op een unieke locatie de Krajicek Basketball Tour 2019 gespeeld. Tijdens het WK

Lees meer