Team Krajicek Foundation

Team Krajicek Foundation

Dat kinderen en jongeren in aandachtswijken een grotere kans hebben zich positief te ontwikkelen als zij regelmatig onder goede begeleiding dicht bij huis sporten en spelen, daarvan zijn we allemaal overtuigd. Met veel passie en energie doen we er dan ook alles aan om kinderen en jongeren die mogelijkheid te bieden. Ieder vanuit zijn eigen expertise.

Onze manier van werken geven we weer in onze kernwaarden. Het zijn wederzijdse beloftes van inzet en toewijding: zo gaan we met elkaar om. Deze waarden houden ons scherp, alert en verantwoordelijk. En ze drukken bovendien uit wat we willen betekenen voor de kinderen en jongeren in aandachtswijken, sportleiders, vrijwilligers, maar ook zeker onze contactpersonen bij de gemeenten en natuurlijk onze partners.

  1. Het verschil maken. Vanuit openheid en oprechte interesse. Fun.
  2. Vooroplopen. Vanuit durf en ondernemerschap. Kansen creëren.
  3. Verantwoordelijkheid nemen. Vanuit zelfvertrouwen naar vertrouwen.
  4. Nieuwsgierig zijn. Vanuit kennis naar vooruitgang en inspiratie van anderen.
  5. Verbonden zijn. Samen met anderen initiatief nemen. Warm.

Wij stellen ons graag even voor:

Simone Richardson

Algemeen Directeur

Per 1 juni 2018 is Simone Richardson algemeen directeur van de Krajicek Foundation. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de stichting.

Een van haar kerntaken is om kinderen te motiveren en stimuleren buiten te spelen en te sporten. Enerzijds door er voor te zorgen dat Krajicek Playgrounds duurzaam, innovatief en interactief zijn. Anderzijds door het buurtgevoel verder te versterken in samenwerking met lokale verenigingen en ondernemers en door de voorbeeldfunctie van de Krajicek Scholarshippers verder te benadrukken.

Angelique Rozeboom

Regiomanager Zuidoost Nederland

Kinderen leren door te bewegen en bewegen betekent voor mij vooruitgang en groei. Ieder kind moet namelijk de kans krijgen om te sporten en het beste uit zichzelf te halen. Het voordeel van het sporten op een Krajicek Playground vind ik dat de jeugd met alledaagse zaken in aanraking komt die een reflectie zijn van de samenleving. Ze leren om te gaan met normen en waarden en zaken als respect. Dat ik als regiomanager hier een bijdrage aan kan en mag leveren maakt mij trots!

Wim de Jong

Regiomanager Midden en Zuidoost Nederland

Het allerbelangrijkste vind ik dat we mensen op velerlei manieren in beweging zetten. Niet alleen letterlijk door ze te laten sporten, maar ook in figuurlijke zin door ze te stimuleren in hun toekomst. En het mooie is dat ik dat als medewerker van het eerste uur nu echt zie gebeuren. Wat eerst een filosofie was, zie ik steeds meer praktijk worden. Zo maak ik mee dat ik de Krajicek Scholarshippers van vroeger nu tegenkom in beleidsbepalende functies op sportgebied.

Jamila Laoukili

Regiomanager Zuidwest Nederland

De blije gezichten van de kinderen die rondrennen op onze Playgrounds. Daar kan ik zo van genieten. Als ik ze zo onbekommerd en onbezorgd zie spelen, dan word ik daar heel blij van. Ik hoor ze lachen en praten en zie ze rennen, kletsen met vriendjes en voor even niet te veel te ‘moeten’. Want op de Krajicek Playgrounds mogen ze gewoon kind zijn en hun zorgen loslaten. Maar ook van de gesprekken met onze scholarshippers die op diezelfde velden werken, krijg ik heel veel energie.

Chris Kaper

Regiomanager Noord en Noordoost Nederland

Wat mij erg aanspreekt in het werken voor de Krajicek Foundation is dat we zulk goed werk doen in aandachtswijken. Een naadloze aansluiting op de studie Sociale Geografie die ik heb gevolgd, mijn afstudeeronderzoek naar grootstedelijke achterstandswijken, het werk als buurtsportmedewerker in Amsterdam Zuidoost en mijn passie voor sport.

Freia Goederaad

Marketing & Communicatiemanager

Als fanatiek beachvolleybalster weet ik als geen ander hoe veel voldoening, energie en zelfvertrouwen je uit sport kunt halen. Alle elementen uit sport en spel kun je de rest van jouw leven zo goed gebruiken en de Krajicek Foundation speelt een belangrijke rol bij het leggen van deze basis. Wat ik zo mooi vind aan de Krajicek Foundation is dat het niet stopt bij de playgrounds. Door middel van het scholarship programma bieden zij jongeren een studiebeurs en kunnen zij het steuntje in de rug zijn op weg naar een mooie toekomst. Ik kijk er naar uit om alle inspirerende en hartverwarmende verhalen van de Krajicek Foundation met de wereld te mogen delen!

Mariëlle Arendse

Relatiemanager en fondsenwerving

Wat mij vooral aantrekt in dit werk is de variatie en het werken met mensen. Ik vind het een uitdaging om deze verschillende relaties en hun belangen bij elkaar te brengen. Of het nu gaat om het laten aansluiten van donateurs bij ons goede doel, het invulling geven aan het MVO-beleid van een strategische partner, het afsluiten van een sponsorcontract of het meedenken over en organiseren van inzamelingsacties, gala-avonden of studiebeursuitreiking.

Jet Hendriks

Assistent Regiomanagers

Sport is een universele taal voor iedereen. En dat vind ik zo mooi aan de Krajicek Foundation. Door sport zijn kinderen in beweging, leren ze met elkaar omgaan en ontwikkelen ze zichzelf. Dat geldt niet alleen voor de kinderen, maar voor iedereen die betrokken is bij een Krajicek Playground.  Daar word ik ontzettend blij van. Ook mijn passie kan ik kwijt bij de Krajicek Foundation, namelijk dagelijks bezig zijn met wat ik zelf ook het liefst doe: SPORT!!

 

Joost Kuyper

Eventmanager

Alle kinderen moeten kunnen sporten en spelen. Dat vind ik – net als de Krajicek Foundation – een levensbehoefte en daarom ben ik dan ook blij dat ik daar als Eventmanager een bijdrage aan kan leveren. Ik vind het prachtig om kinderen in beweging te brengen die dat normaal gesproken niet of nauwelijks doen. Het is mijn doel om deze kinderen door middel van de Krajicek Events een onvergetelijke dag te bezorgen. Want sporten maakt kinderen blij en ik word blij van sportende kinderen.