Nationale Buitenspeeldag op 10 juni 2020

Buiten kunnen sporten en spelen is super belangrijk, juist nu. Wij steunen daarom de Nationale Buitenspeeldag en roepen alle kinderen van Nederland op om lekker naar buiten te gaan!

dinsdag 19 mei 2020

Buiten kunnen sporten en spelen is super belangrijk, juist nu. Daarom organiseren Nickelodeon en Jantje Beton ook dit jaar weer de Nationale Buitenspeeldag. Een boodschap die wij van harte ondersteunen en daarom roepen wij ook alle kinderen op om woensdagmiddag 10 juni aanstaande lekker naar buiten te gaan.

Tijdens deze unieke periode is het zeer belangrijk voor kinderen om gezond te blijven en buiten te kunnen blijven sporten en spelen. Op woensdag 10 juni organiseren Nickelodeon en Jantje Beton voor de 13e keer de Nationale Buitenspeeldag. Vorig jaar hielpen meer dan 1.000 lokale initiatieven mee om meer dan 100.000 kinderen volop te laten bewegen. Deze 13e editie belooft door de huidige situatie een historische dag te worden.

Dit jaar gaan er, volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid, geen grote speelevenementen plaatsvinden. Via www.buitenspeeldag.nl worden er éxtra veel tips gegeven op welke manier kinderen alsnog veilig buiten kunnen sporten en spelen. Daarnaast kunnen kinderen en lokale organisaties op de site ook de toffe poster van dit jaar weer downloaden waarmee de hele buurt kan zien dat het weer tijd is voor de Buitenspeeldag.

De Krajicek Foundation zet zich al ruim 20 jaar in voor het belang van regelmatig buiten sporten en spelen en ondersteunt de Nationale Buitenspeeldag dan ook van harte. Samen met Nickelodeon, Jantje Beton en de Cruyff Foundation zetten wij ons deze editie dan ook samen in zodat we nog meer kinderen kunnen motiveren om lekker naar buiten te gaan!

 

Prinses Beatrix opent Nationale Buitenspeeldag

woensdag 10 juni 2020 Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix heeft vandaag de 13e editie van de Nationale Buitenspeeldag geopend. Prinses

Lees meer
 

Statement Krajicek Foundation

maandag 16 maart 2020 In lijn met de aanvullende maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben wij onze begeleiders,

Lees meer