Krajicek Playground Veghel-Zuid feestelijk geopend

Vandaag is in Veghel, tijdens de officiële opening van de Koningsspelen, de 115e Krajicek Playground feestelijk geopend.

Veghel, 21 april 2017 – Vandaag is in Veghel, tijdens de officiële opening van de Koningsspelen, de 115e Krajicek Playground feestelijk geopend. Op deze Krajicek Playground kunnen kinderen onder begeleiding van Krajicek Scholarshippers naar hartenlust met elkaar sporten en spelen.  De gemeente Veghel, Stichting Veghel Gezond Sportief en de Krajicek Foundation hebben de handen ineengeslagen om dit mogelijk te maken.

Krajicek Playground Veghel-Zuid is een multifunctionele Krajicek Playground waar kinderen onder andere kunnen basketballen, voetballen en streethockeyen. De Playground is omgeven door een grote natuurspeeltuin.

“Krajicek Playground Veghel-Zuid is een aanwinst voor de Krajicek Foundation. De Playground ligt midden in de wijk Veghel-Zuid – naast de gloednieuwe basisschool De Vijfmaster – waar vandaag de 5e editie van de Koningsspelen officieel is geopend door het Koninklijk Paar. Samen met de Gemeente en onze Krajicek Scholarshippers gaan we ervoor zorgen dat de jeugd uit de buurt op een sociaal veilige manier dicht bij huis kan sporten en spelen,” aldus Liesbeth Pruijs, directeur van de Krajicek Foundation.

Berbel van Bree, programmamanager Stichting Veghel Gezond Sportief: “Ik ben blij dat Veghel nu ook een Krajicek Playground heeft. Het bieden van kansen om te sporten in de buurt en tegelijkertijd bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van Krajicek Scholarshippers is een win-win situatie.”

Foto: Bibi Veth.

 

120ste Krajicek Playground geopend in Voorburg

woensdag 16 mei 2018 In Voorburg werd vanmiddag Krajicek Playground Corbulopark feestelijk geopend. De 120ste Krajicek Playground in de

Lees meer
 

In Memoriam: Prof. Dr. Paul Verweel

Met verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van Prof. Dr. Paul Verweel. Van 2007 tot 2013 heeft hij als hoogleraar aan de

Lees meer