Buurtbetrokkenheid en sociale veiligheid op Krajicek Playground...

Op Krajicek Playground Moerwijk werken diverse partijen samen om de buurtbetrokkenheid en sociale veiligheid middels sport te vergroten.

woensdag 17 april 2019

Op woensdag 17 april is Krajicek Playground Moerwijk officieel geopend. De opening was een feest voor en door de buurt. Een prachtige start voor de Playground waar diverse partijen samen werken om de buurtbetrokkenheid en sociale veiligheid middels sport te vergroten.

“Ik zou best nog wel een keertje net als vroeger in Moerwijk willen wonen..” Je kan niet anders dan dit nummer in jouw achterhoofd horen als je op Krajicek Playground Moerwijk stapt. Maar als snel word je gegrepen door alle spelende kinderen en andere activiteiten die hier vandaag zijn georganiseerd. Een BMX-baan, schminken, dansen, voetballen.. Je komt ogen en oren te kort en de hele buurt is uitgelopen.

“Dat is ook precies wat we voor ogen hadden.”; zegt Wim de Jong, regiomanager van de Krajicek Foundation. “Wij willen de jeugd motiveren om van de bank af te komen en lekker buiten te spelen en te sporten. Op een plek dicht bij huis en waar iedereen welkom is.” De Krajicek Foundation werkt daarom nauw samen met de gemeente Den Haag, Welzijn Escamp, Streetsport 070 en de basisschool De Kleine Wereld. “Door de handen ineen te slaan, zorgen we ervoor dat de hele buurt zich welkom voelt op deze prachtige Playground en dat het ook echt een ontmoetingsplek is.”

 

Krajicek Foundation Jaarverslag 2018 online

donderdag 11 juli 2019 Met trots presenteren we ons jaarverslag 2018. Een uitgebreid verslag van ons jaar. Door persoonlijke verhalen, foto’s

Lees meer
 

Tropische temperaturen tijdens Krajicek Basketball Tour

maandag 23 juni 2019 Op de eerste zomerdag van 2019 werd op een unieke locatie de Krajicek Basketball Tour 2019 gespeeld. Tijdens het WK

Lees meer