Krajicek Meiden Event 2018

Om meiden in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar te stimuleren om vaker naar de Krajicek Playgrounds te komen, organiseren wij samen met IT4Kids het Krajicek Meiden Event.

woensdag 4 juli 2018

Op zondag 1 juli organiseerden de Krajicek Foundation en IT4Kids voor de derde keer het Krajicek Meiden Event. Met meer dan 150 meiden was het een gezellige en sportieve dag in Sportcentrum Helsdingen in Vianen.

Het Krajicek Meiden Event is een dag speciaal voor meiden in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar. Juist in deze leeftijdscategorie zien we dat het aantal meiden dat buiten speelt en sport achterblijft. Door het organiseren van dit girls-only event kunnen de meiden in een veilige omgeving met elkaar verschillende sporten en spellen doen. Samen met IT4Kids hopen wij de meiden te enthousiasmeren om (nog) vaker naar de Krajicek Playgrounds te komen.

Dit jaar konden de meiden kickboksen, voetballen en nieuwe urban sporten zoals yuki gassen en jump roping proberen. Ook was er ruimte voor beauty. Dankzij Herome konden de meiden de handen helemaal zomerproof maken en daarnaast kregen ze van professionele visagisten make-up tips & tricks.

Bekijk hieronder het verslag van de dag:

 

Aftrap nieuw studiejaar Krajicek Kick Off 2018/19

dinsdag 16 oktober 2018 Met bijna 200 Krajicek Scholarshippers, sportleiders en vrijwilligers is het nieuwe studiejaar tijdens de Krajicek

Lees meer
 

Krajicek Tournament Day 2018

maandag 1 oktober 2018 Met ruim 300 kinderen van 30 verschillende Krajicek Playgrounds was de NDSM-Loods in Amsterdam gisteren het domein

Lees meer