Krajicek Foundation Jaarverslag 2018 online

Het Krajicek Foundation jaarverslag 2018 staat online. We delen onze (financiele) resultaten en laten je aan de hand van persoonlijke verhalen, foto's en infographics zien wat we hebben bereikt.

donderdag 11 juli 2019

Met trots presenteren we ons jaarverslag 2018. Een uitgebreid verslag van ons jaar. Door persoonlijke verhalen, foto’s en infographics laten we je graag zien wat we vorig jaar hebben bereikt.

Onze highlights
Iedere dag zetten wij ons in om er voor te zorgen dat ieder kind sociaal veilig en sportief kan opgroeien. Zo openden we maar liefst 6 nieuwe Krajicek Playgrounds, reikten we 185 studiebeurzen uit en organiseerden we 7 Krajicek Events. In ons jaarverslag delen we ook enkele van deze mooie en bijzondere momenten.

Ga naar de bijzondere momenten

Vier vrouwen over buiten spelen en sporten
Meer meiden op en rondom onze Krajicek Playgrounds. Een belangrijke doelstelling waar we ons ook in 2018 voor hebben ingezet. In ons jaarverslag lees je de verhalen van vier vrouwen, allen op een andere manier verbonden met de Krajicek Foundation, over hoe het is om vrouw te zijn en waarom juist buiten spelen en sporten voor deze doelgroep zo belangrijk is.

Ga naar de interviews

Bekijk ons jaarverslag online
Een samenvatting van ons jaarverslag kun je hier online bekijken. Je kunt er ook het volledige verslag downloaden. Liever een hard copy? Stuur dan een e-mail aan freia@krajicek.nl en we sturen je er zo snel mogelijk eentje toe.

 

Nationale Buitenspeeldag op 10 juni 2020

dinsdag 19 mei 2020 Buiten kunnen sporten en spelen is super belangrijk, juist nu. Daarom organiseren Nickelodeon en Jantje Beton ook dit

Lees meer
 

Statement Krajicek Foundation

maandag 16 maart 2020 In lijn met de aanvullende maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben wij onze begeleiders,

Lees meer