Kom jij stage lopen bij de Krajicek Foundation?

De Krajicek Foundation is op zoek naar een enthousiaste HBO- of WO-student voor het uitvoeren van een veiligheidsonderzoek op onze Krajicek Playgrounds.

woensdag 16 januari 2019

STAGE VEILIGHEIDSONDERZOEK
(HBO/WO – periode februari t/m juni 2019)

De Krajicek Foundation zoekt een enthousiaste HBO- of WO-student voor het opzetten en uitvoeren van een veiligheidsonderzoek in de periode van februari tot en met juni 2019. Het doel van het onderzoek is om de mate van (sociale) veiligheid van onze Krajicek Playgrounds in kaart te brengen.

Over het onderzoek
Door de Universiteit van Utrecht is er onderzoek gedaan op een aantal van onze Krajicek Playgrounds naar de mate van (sociale) veiligheid. Daaruit kwam naar voren wat kinderen op onze Playgrounds als veilig dan wel onveilig ervaren. Dit onderzoek willen wij uitbreiden door breder in kaart te brengen welke Playgrounds als (sociaal) veilig of onveilig worden ervaren. Daaruit moeten aanbevelingen volgen hoe we de (sociale) veiligheid verder kunnen vergroten.

Algemene kenmerken van de stage
– Stageperiode van februari t/m juni 2019
– 32 uur per week
– HBO- of WO-niveau

Over de stage
In de eerste twee maanden maak je kennis met onze organisatie. Je maakt kennis met het team, maar ook met de Krajicek Scholarshippers, sportleiders en vrijwilligers die actief zijn op de diverse Krajicek Playgrounds. In deze periode bereid je ook het veiligheidsonderzoek voor (desk research) waarbij je minimaal 1 dag per week op ons hoofdkantoor in Den Haag werkzaam dient te zijn.

In de maanden april en mei start het veldwerk. Je bezoekt de verschillende Krajicek Playgrounds om daar het onderzoek uit te voeren door middel van enquêtes en/of interviews. Hiervoor zul je dus door het hele land moeten reizen naar de verschillende Playgrounds.

De maand juni gebruik je om de resultaten te verwerken, concrete aanbevelingen te maken en de eindrapportage te presenteren aan het Krajicek Team.

Over de Krajicek Foundation
De Krajicek Foundation wil dat ieder kind sociaal veilig en sportief opgroeit. Op Krajicek Playgrounds kunnen kinderen in aandachtswijken dicht bij huis onbezorgd buiten sporten en spelen. Dit doen zij onder begeleiding van sportleiders en jongeren uit de buurt: onze Krajicek Scholarshippers. In ruil voor een studiebeurs organiseren deze jongeren per studiejaar ten minste 100 uur aan activiteiten op en rondom Krajicek Playgrounds. Momenteel zijn er 125 Krajicek Playgrounds waar dagelijks 5.000 kinderen onder begeleiding van 185 Krajicek Scholarshippers buiten spelen en sporten.

Het Krajicek Team bestaat uit 10 personen en ons kantoor is gevestigd in Den Haag. Wij zijn een klein, dynamisch en informeel team van toegewijde professionals. Samen met onze partners  zetten wij ons in voor een sportieve basis voor de jeugd en dragen wij bij aan de positieve ontwikkeling van jongeren.

Wie ben jij?
Om deze opdracht succesvol ten uitvoer te brengen, beschik je over de volgende vaardigheden/competenties:
– Je volgt een HBO- of WO-opleiding
– Je bent beschikbaar in de periode van februari t/m juni 2019
– Je hebt kennis van enquête- en interviewtechnieken
– Je bent ondernemend; je durft op onbekenden af te stappen om een enquête en/of interview af te nemen
– Je bent communicatief
– Je bent nauwkeurig
– Je bent sociaal betrokken
– Je gaat zelfstandig te werk, maar durft ook om hulp te vragen wanneer je dat nodig hebt
– Je bent bereid om in namiddagen en/of in de weekenden Krajicek Playgrounds door heel Nederland te bezoeken

Wat bieden wij?
Bij de Krajicek Foundation krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en zelfstandig een onderzoek op te zetten en uit te voeren. Je leert omgaan met een diversiteit aan mensen en komt op nieuwe plekken. Bovendien kom je te werken in een team van betrokken professionals die ook voor stagiaires koffie halen (als ze het lief vragen) :). Je bent onderdeel van het team en krijgt een uniek kijkje achter de schermen bij een van de mooiste goede doelen van Nederland.

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaande stageopdracht en heb je zin  om jouw handen uit de mouwen te steken voor dit veiligheidsonderzoek? Stuur dan voor maandag 21 januari a.s. jouw motivatie en CV toe aan Chris Kaper (chris@krajicek.nl) o.v.v. Stage Veiligheidsonderzoek.

 

 

 

 

Krajicek Foundation Jaarverslag 2018 online

donderdag 11 juli 2019 Met trots presenteren we ons jaarverslag 2018. Een uitgebreid verslag van ons jaar. Door persoonlijke verhalen, foto’s

Lees meer
 

Tropische temperaturen tijdens Krajicek Basketball Tour

maandag 23 juni 2019 Op de eerste zomerdag van 2019 werd op een unieke locatie de Krajicek Basketball Tour 2019 gespeeld. Tijdens het WK

Lees meer