Joëlle Witschge, Ramon Beuk en Robert Leroy lopen NY Marathon...

Door het lopen van de New York Marathon probeert het drietal zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de Krajicek Foundation.

Den Haag, 27 oktober – De bekende Nederlanders Joëlle Witschge, topkok Ramon Beuk en zanger Robert Leroy staan op zondag 5 november samen met 7 andere lopers voor de Krajicek Foundation aan de start van de beroemde marathon van New York.

Door het lopen van de New York Marathon probeert het drietal zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de Krajicek Foundation. De Foundation zorgt er voor dat kinderen in aandachtswijken op een veilige plek (de Krajicek Playground) onder begeleiding kunnen sporten en spelen.

Joëlle Witschge: “Ik weet dankzij Expeditie Robinson wel wat afzien is. Maar ik ben goed voorbereid op deze zware tocht. Het is extra mooi als je niet alleen voor jezelf gaat afzien, maar voor een goed doel als de Krajicek Foundation.”

Tweede keer op rij
Het is de 2e keer op rij dat het drietal voor de Krajicek Foundation de marathon der marathons lopen. De marathon van New York is de grootste marathon van de wereld met jaarlijks meer dan een miljoen toeschouwers en zo’n 50.000 deelnemers.

Ramon Beuk: “Bij een gezond leven hoort natuurlijk niet alleen goed eten maar ook bewegen. Daarom vind ik het belangrijk dat elk kind moet kunnen spelen en sporten in een veilige omgeving.

Avontuur vol kippenvel
Initiator Robert Leroy: “Het is echt een spektakel. Ik loop hem al voor de 6e keer, maar het blijft elke editie opnieuw weer een avontuur vol kippenvel. En wat is er mooier om met deze tocht de Krajicek Foundation – die zulk goed werk doet – in de schijnwerpers te zetten.

Als je de Foundation wilt steunen, doneer dan op de speciale actiesite http://www.whydonate.nl/ny-marathon-voor-kinderen-in-aandachtswijken/event/

De New York Marathon voor de Krajicek Foundation is mede mogelijk gemaakt door onderstaande partijen:

DUALTEC, Groenland, Caransa Groep, SecurIT, Basko Healthcare, Hästens, Mouton Bouw, Germa Bouw en Reinders Bouw.

 

‘Meer hadden we niet nodig’

‘Een klimrek, een wipwap en een evenwichtsbalk. Meer stond er niet op het grasveldje bij onze flat. En veel meer hadden we ook niet nodig.

Lees meer
 

Het bewogen leven van Krajicek Scholarshipper Donald

Donald is Krajicek Scholarshipper. Wekelijks organiseert hij activiteiten voor kinderen op Krajicek Playground Brahmslaan in Delft. Bekijk

Lees meer