IT4Kids verlengt partnership met Krajicek Foundation

Vandaag hebben Colette Zee en Gerlinde van Raalte het partnership tussen IT4Kids en Krajicek Foundation verlengd tot en met 2021.

donderdag 12 december 2019

Vandaag heeft IT4Kids haar partnership met de Krajicek Foundation tot en met 2021 verlengd. Colette Zee (IT4Kids) en Gerlinde van Raalte (Krajicek Foundation) ondertekenden het contract op het kantoor van IT4Kids in Noordwijk.

Buiten spelen en sporten is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Sinds 2017 werken IT4Kids en de Krajicek Foundation samen om jeugd in aandachtswijken te motiveren en te inspireren om regelmatig naar buiten te gaan. Daarbij ligt de focus vooral op de meiden.

Krajicek Meidenevent
Samen met IT4Kids organiseren wij jaarlijks het Krajicek Meidenevent. Een girls only event voor meiden in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar met als doel hen te stimuleren om vaker naar Krajicek Playgrounds te komen en een actieve levensstijl te ontwikkelen en te behouden.

Aan de afgelopen editie deden maar liefst 370 meiden van 30 verschillende Playgrounds mee. Nieuw dit jaar was de toevoeging van het meidenvoetbaltoernooi waaraan maar liefst 25 teams in 2 leeftijdscategorieën mee hebben gedaan.

Benieuwd hoe deze dag er uit zag? Bekijk dan onderstaand verslag!

Aftermovie Krajicek Meidenevent inclusief meidenvoetbaltoernooi 2019

Over IT4Kids
IT4Kids zamelt gebruikte en afgeschreven hardware in en schenkt de waarde hiervan aan goede doelen die zich inzetten voor kinderen.

Computers, servers, monitoren en andere hardware wordt door IT4Kids ingezameld en aangeboden aan professionele organisaties die de hardware een tweede leven bieden. De waarde die hieruit voortvloeit, wordt direct gedoneerd aan goede doelen waaronder de Krajicek Foundation.

Interesse om uw hardware te doneren en daarmee bij te dragen aan een sportieve en gezonde samenleving? Klik dan hier.

 

Nationale Buitenspeeldag op 10 juni 2020

dinsdag 19 mei 2020 Buiten kunnen sporten en spelen is super belangrijk, juist nu. Daarom organiseren Nickelodeon en Jantje Beton ook dit

Lees meer
 

Statement Krajicek Foundation

maandag 16 maart 2020 In lijn met de aanvullende maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben wij onze begeleiders,

Lees meer