Heuvelman ook komende jaren weer partner van de Krajicek...

Heuvelman Sound & Vision en de Krajicek Foundation zijn al vele jaren partners van elkaar. Afgelopen vrijdag werd de samenwerking met nog eens drie jaar verlengd.

maandag 28 januari 2019

Afgelopen vrijdag heeft Heuvelman Sound & Vision B.V. haar contract met de Krajicek Foundation voor drie jaar verlengd. De samenwerking tussen beide partijen loopt al vele jaren waarin Heuvelman de vaste partner is in de organisatie van het jaarlijkse Krajicek Foundation Gala.

“Wij zetten ons al jaren in voor de Krajicek Foundation als audiovisueel partner. Dankzij de begeleiding op de Krajicek Playgrounds krijgen alle kinderen de kans zich in een veilige omgeving te ontwikkelen. Als partner dragen wij graag bij aan dit soort nobele initiatieven en helpen zo mee aan een betere toekomst van de Nederlandse jeugd. Wij zijn trots om bij te mogen dragen aan het succes van de Krajicek Foundation.” – Peter Bolland en Marco Smakman, directie van Heuvelman Sound & Vision B.V.

Naast het tekenen van het contract overhandigde Simone Richardson (Algemeen Directeur Krajicek Foundation) ook een -op verzoek ontworpen- rolbanner. Zo kunnen bezoekers aan het hoofdkantoor van Heuvelman direct zien dat zij de Krajicek Foundation steunen. Simone Richardson: “Wij zijn heel blij dat we de samenwerking met Heuvelman ook de komende jaren weer voortzetten. Samen maken we van ieder Krajicek Gala een mooi feest.”

 

ABN AMRO en Krajicek Foundation verlengen partnership

dinsdag 19 februari 2019 ABN AMRO en de Krajicek Foundation hebben hun partnership voor twee jaar verlengd. ABN AMRO is maatschappelijk

Lees meer
 

Serdar Gözübüyük ambassadeur voor Krajicek Foundation

zaterdag 16 februari 2019 Richard Krajicek heeft Serdar Gözübüyük vandaag officieel welkom geheten als Krajicek Ambassadeur. “We zijn

Lees meer