Placeholder

Gerlinde van Raalte nieuwe algemeen directeur

Per 1 mei 2019 start Gerlinde van Raalte als de nieuwe algemeen directeur van de Krajicek Foundation. Initieel voor een periode tot en met december 2019.

Placeholder

woensdag 1 mei 2019

Op woensdag 1 mei 2019 start Gerlinde van Raalte als de nieuwe algemeen directeur van de Krajicek Foundation. Initieel voor een periode tot en met december 2019.

Gerlinde heeft ruime ervaring in het sociale domein en was eerder onder andere verantwoordelijk als operationeel directeur bij JINC en zakelijk directeur a.i. bij Stichting Move. Strategieën vertalen naar acties, mensen verbinden en resultaatgerichtheid kenmerken haar leiderschapsstijl. Zij is bovendien gedreven om kansengelijkheid te vergroten.

“Sport als middel om kinderen en jongeren in aandachtswijken de kans te geven om zichzelf op een positieve manier te ontwikkelen, vind ik een prachtige uitdaging.”: aldus Gerlinde. “Ik kijk er naar uit om samen met het team de kwaliteit verder te verbeteren zodat we nog meer kinderen en jongeren kunnen bereiken.”

Gerlinde volgt Simone Richardson op die het afgelopen jaar verantwoordelijk was als algemeen directeur. “Ik ben blij dat ik het afgelopen jaar mijn steentje heb mogen bijdragen en heb kunnen zien welk effect samen bewegen op kinderen heeft.”: zegt Simone.

In de komende periode zullen de werkzaamheden worden overgedragen aan Gerlinde en zal zij de tijd gebruiken om de organisatie en haar partners te leren kennen. Oprichter en bestuurslid Richard Krajicek besluit: “Onze droom is dat ieder kind sociaal veilig en sportief opgroeit. De afgelopen jaren zijn wij hard gegroeid en ook de komende jaren verwachten wij te blijven groeien. Het is daarom belangrijk dat onze kwaliteit gewaarborgd blijft en ons netwerk versterkt wordt. Gerlinde heeft de kennis, ervaring en drive om samen met het team onze droom verder te realiseren.”

 

Nationale Buitenspeeldag op 10 juni 2020

dinsdag 19 mei 2020 Buiten kunnen sporten en spelen is super belangrijk, juist nu. Daarom organiseren Nickelodeon en Jantje Beton ook dit

Lees meer
 

Statement Krajicek Foundation

maandag 16 maart 2020 In lijn met de aanvullende maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben wij onze begeleiders,

Lees meer