Veiling

Het is inmiddels een echte traditie…Tijdens ons jaarlijkse gala houden we een veiling. Niet alleen voor u de kans op unieke belevenissen, maar vooral ook een mooie manier om geld in te zamelen voor het werk van de Krajicek Foundation.  Oftewel, kinderen in aandachtswijken in staat stellen dicht bij huis te sporten en spelen onder deskundige en intensieve begeleiding.

Hieronder vindt u de veilingkavels waarop geboden kan worden tijdens het Krajicek Foundation Gala 2017. Wekelijks komen er nieuwe kavels bij.

Wimbledon finale
2 onvergetelijke dagen voor 2 personen

Niet op de vrije markt te koop, maar jij kunt erbij zijn: de Wimbledon finale 2018. Meer lezen »»

Waylon in concert
VIP-ARRANGEMENT VOOR 8 PERSONEN INCL. BACKSTAGE FOTO

Op zaterdag 2 december brengt Waylon in een fantastische show van 2,5 uur samen met zijn band de allerbeste hits uit de Top 1000 Allertijden. De show in Ahoy Rotterdam is uitverkocht, maar jij kunt er bij zijn. Meer lezen »»

WK Allround Schaatsen in Olympisch Stadion
VIP-arrangement voor 6 personen

Op zaterdag 10 maart 2018 kun je de Olympische schaatshelden bewonderen tijdens het WK Allround in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Het stadion wordt komende winter omgedoopt tot ‘De Coolste Baan van Nederland’. Meer lezen »»

Hollandse Meesters in Hermitage
Rondleiding en diner voor 6 personen

Er is lang naar uitgekeken: voor het eerst in haar bestaan heeft de Hermitage Amsterdam vele Hollandse Meesters uit de beroemde collectie in St.Petersburg naar Nederland gehaald. Meer lezen »»

Weekend voor 2 personen naar F1 Grand Prix van Monaco
Genieten vanaf terras ‘Café de Paris’

Vanaf het terras van het beroemde ‘Café de Paris’ in Monaco kun je met twee personen op zondag 27 mei genieten van de Formule 1 race. Meer lezen »»

Beachclub Breakers
Drie gangen lunch voor 28 personen

Chef de Cuisine Ben van der Ark en zijn keukenbrigade zullen speciaal voor jou een heerlijke lunch inclusief een wijnarrangement bereiden. Meer lezen »»