Veiling

Het is inmiddels een echte traditie…Tijdens ons jaarlijkse gala houden we een veiling. Niet alleen voor u de kans op unieke belevenissen, maar vooral ook een mooie manier om geld in te zamelen voor het werk van de Krajicek Foundation.  Oftewel, kinderen in aandachtswijken in staat stellen dicht bij huis te sporten en spelen onder deskundige en intensieve begeleiding.

Bekijk hieronder de veilingitems waarop geboden kon worden tijdens het Krajicek Foundation Gala 2016.

Formule 1 Monaco
Vanaf terras Café de Paris

Op zondag 28 mei kunt u met 2 personen genieten van de Formule 1 race van Monaco vanaf het terras van het beroemde Café de Paris Meer lezen »»

Armin van Buuren
Meet & Greet op Ibiza

Al 15 jaar lang behoort hij tot de beste DJ's van de wereld. Vijf keer is hij zelfs uitgeroepen tot de allerbeste. U heeft de kans hem aan het werk te zien en te ontmoeten. Meer lezen »»

Max Verstappen
Bezoek Formule 1 incl. Meet & Greet

Wilt u zelf in de gelegenheid zijn om te kijken of het Max nog een keer lukt om een Grand Prix Formule 1 te winnen en hem dan ook nog zelf ontmoeten? Dat kan! Meer lezen »»

Tailormade avondjurk
Monique Collignon

Wilt u schitteren in een unieke, handgemaakte avondjurk van Monique Collignon? Meer lezen »»

DJ-Clinic Dennis van der Geest
20 personen

Dennis van der Geest leert u graag de kneepjes van het vak tijdens een echte DJ-clinic samen met uw collega’s, vrienden of familieleden. Meer lezen »»

NOMA
2-daags culinair arrangement

NOMA, het meest toonaangevende restaurant van onze tijd en jarenlang koploper in de lijst van ’s werelds vijftig beste restaurant, sluit in maart 2017 definitief haar deuren. Maar niet getreurd... Meer lezen »»