Reserveer uw galatafel
Reserveer uw galatafel

Steun het Krajicek Scholarshipprogramma in ruil voor een heerlijke avond uit voor het goede doel

Dit jaar staat ons gala in het teken van de meiden op en rondom onze Playgrounds. Om er voor te zorgen dat er minstens net zoveel meiden als jongens buiten spelen en sporten, zetten we onder andere in op meer vrouwelijke rolmodellen.

Reserveer daarom nu uw galatafel door het Krajicek Scholarshipprogramma te steunen!

Talentvolle jongeren uit aandachtswijken ontvangen een studiebeurs en nemen deel aan speciale workshops en trainingen in ruil voor minimaal 100 uur sport- en spelactiviteiten voor kinderen op de Krajicek Playgrounds.

Steun het Krajicek Scholarshipprogramma en geniet samen met uw gezelschap van een volledig verzorgde avond uit.*

Hoe werkt het?
Vul het onderstaande formulier volledig in om zo uw steentje bij te dragen aan het Krajicek Scholarshipprogramma. Als dank voor uw steun, geniet u samen met uw gezelschap van een volledig verzorgde avond uit tijdens het Krajicek Foundation Gala op vrijdag 15 november 2019.

Bijdrage Krajicek Scholarshipprogramma Galatafel
€4.000,- 8 personen
€5.000,- 10 personen
€6.000,- 12 personen

De Krajicek Foundation heeft de ANBI status. Schenkingen uit privé en zakelijke schenkingen uit vrijgevigheid zijn aftrekbaar voor de belasting. Belastingvrije schenkingen zijn per situatie verschillend.

Meer informatie?
Heeft u vragen over het Krajicek Foundation Gala 2019? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via Marielle Arendse (marielle@krajicek.nl).

*Enkel geldig voor nieuwe donaties aan het Krajicek Scholarshipprogramma en aangevraagd via het reserveringsformulier op krajicek.nl/reserveer-een-galatafel.