Krajicek Foundation Gala

Op vrijdag 15 november 2019 organiseren wij voor de 17e keer het Krajicek Foundation Gala. Bent u er ook bij?

Benieuwd naar het Krajicek Foundation Gala? Bekijk hier dan de beelden van afgelopen jaar!

 

Krajicek Foundation Gala 2018

Op vrijdag 16 november organiseerden wij voor de 16e keer het Krajicek Foundation Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Een volledig verzorgde avond uit voor het goede doel. De avond werd gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en er waren optredens van  Avant Garde, Big, Black & Beautiful en The Orignals. Tijdens de veiling onder leiding van Laurien Hessels en notaris Nicole van Smaalen konden gasten bieden op unieke en bijzondere veilingkavels. Zo kon er worden geboden op een volledig verzorgd weekend naar de F1 Grand Prix in Monaco, meerijden in een volgauto tijdens de Giro d’Italia, varen met Wolter Kroes, maar ook op toegangskaarten voor de finale van Roland Garros en Wimbledon.

Naast de veiling konden gasten ook loten kopen. De hoofdprijzen werden uitgereikt door Emma en Daphne Deckers. Naast 2 vliegtickets van Transavia voor een bestemming in Europa naar keuze waren er meer dan 150 andere prijzen die gewonnen konden worden.

In totaal is er een bedrag van €277.250 opgehaald voor de Krajicek Foundation. Met dit geld kunnen wij er voor zorgen dat nog meer kinderen in aandachtswijken dicht bij huis op een sociaal veilige plek kunnen sporten en spelen. En kunnen wij jongeren een studiebeurs bieden in het kader van het Krajicek Scholarshipprogramma. Dankzij deze fantastische opbrengst kunnen wij de komende periode blijven bijdragen aan een sportieve en sociale basis voor de jeugd.

Interesse om er volgend jaar ook bij te zijn? Neem dan contact op met marielle@krajicek.nl voor meer informatie.