Finalisten Krajicek Tennis Tour bekend

Op zondag 21 januari werd de halve finale gespeeld van de Krajicek Tennis Tour. 6 teams gaan nu door naar de grote finale tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament op zaterdag 17 februari 2018.

30 playgrounds en bijna 150 kinderen waren op zondag 21 januari naar Dekker Zoetermeer gekomen voor de halve finale van onze Krajicek Tennis Tour. De halve finale zou al in december worden gespeeld, maar werd toen afgelast door het slechte weer.

Het was een leuke en spannende dag, want er werd gespeeld om een plek in de finale van de Krajicek Tennis Tour. De finales worden gespeeld tijdens de ABN AMRO World Tennis Tournament op zaterdag 17 februari in Rotterdam. Ieder tennisteam bestaat uit 4 spelers waarbij de kinderen het 1-tegen-1 opnemen tegen een speler van een andere Playground. De eerste selectie bestond uit 12 speelrondes met wedstrijden van 10 minuten waarbij de beste 16 (categorie 10-12 jaar) en beste 8 (categorie 13-16 jaar) in de knock-out fase voor een finaleplaats speelden.

Finalisten categorie 10-12 jaar
Playground Breekpunt (Den Haag)
Playground Deltaplantsoen (Den Haag)
Playground Carnisse (Rotterdam)
Playground Marco Pololaan (Utrecht)

Finalisten categorie 13-16 jaar
Playground Breekpunt (Den Haag)
Playground Carnisse (Rotterdam)

Fairplay Award
Playground Brahmslaan (Delft)

Wij wensen de 6 teams veel succes met hun voorbereidingen voor de finale!

Tussen de wedstrijden door vermaakten de spelers en toeschouwers zich ook prima. Niet alleen waren er diverse spelletjes, ook onze MC voor de dag -Vincent Krieger- kreeg de kinderen zover dat zij hun dance skills toonden en dat onze sportleiders zich lieten verleiden tot een challenge.

Wij kijken terug op een geslaagde dag en bedanken iedereen voor hun inzet, sportiviteit en gezelligheid!

 

De Krajicek Tennis Tour wordt mogelijk gemaakt door Peugeot Nederland

 

 

Kom jij stage lopen bij de Krajicek Foundation?

woensdag 16 januari 2019 STAGE VEILIGHEIDSONDERZOEK (HBO/WO – periode februari t/m juni 2019) De Krajicek Foundation zoekt een enthousiaste

Lees meer
 

Eerste sportoverkapping in Rotterdam geopend!

donderdag 20 december 2018 Gisteren is in de Rotterdamse wijk IJsselmonde de eerste sportoverkapping feestelijk geopend. De opening was

Lees meer