Krajicek Golf Tournament 2019
Krajicek Golf Tournament 2019

Nog maar 3 flights beschikbaar!

Op maandag 15 juli 2019 organiseren wij het Krajicek Golf Tournament op één van de oudste en mooiste banen van Nederland, U.G.C. De Pan. Een sportieve dag waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de Krajicek Foundation.

Het Krajicek Golf Tournament is een volledig verzorgde dag inclusief lunch en diner voor u en uw teamgenoten. We spelen volgens het Two Ball Scramble principe: binnen uw flight speelt u 2 tegen 2. Ieder slaat 1 bal van de tee en samen beslist u met welke bal u verder speelt. De start wordt bepaald op basis van shotgun. Bij registratie hoort u vanaf welke hole uw team start.

Tijdens het toernooi zullen er op verschillende holes extra (prijs)activiteiten zijn en zullen we uiteraard ook goed voor de inwendige mens zorgen.

Er kunnen maximaal 21 teams meedoen en er zijn nog slechts 3 flights beschikbaar. Reserveer daarom vandaag nog uw flight!

U.G.C. De Pan stelt haar baan ter beschikking in het kader van haar 125-jarige lustrum. De opbrengsten van deze dag komen ten goede aan de Krajicek Foundation. Met uw steun kunnen wij een sportieve basis voor de jeugd leggen én jongeren de kans bieden om zichzelf positief te ontwikkelen.

Helpt u ook mee aan een betere toekomst voor de Nederlandse jeugd? Reserveer dan vandaag nog uw flight via info@krajicek.nl

Locatie U.G.C. De Pan Amersfoortseweg 1 3735 LJ Bosch & Duin