Danone Nations Cup
Danone Nations Cup

Danone Nations Cup

De Danone Nations Cup is sinds 2000 uitgegroeid tot een voetbalevenement, waaraan jaarlijks zo’n 2,5 miljoen kinderen van 10 tot 12 jaar wereldwijd meedoen. Om een gezonde levensstijl en meer beweging te stimuleren is Danone Nederland in 2008 een samenwerking met de Krajicek Foundation aangegaan. Daarnaast willen wij kinderen de kans geven om te schitteren op een internationaal voetbalpodium. Inmiddels worden er op meer dan 80 playgrounds van de Krajicek Foundation kwalificatiewedstrijden gespeeld en nemen de regiowinnaars het tegen elkaar op in de landelijke finale. De winnaar mag Nederland vertegenwoordigen tijdens de Danone World Cup Final!

Wil jij met jouw Krajicek Playground meedoen aan de Danone Nations Cup? Meld je dan aan via de Krajicek Scholarshipper of Sportleider van jouw Krajicek Playground. Let op, voor dit evenement moet je binnen een bepaald postcode gebied vanaf de Krajicek Playground wonen. Zie onderstaande tabel

 

Doelgroep:
Kinderen in de leeftijd 10 t/m 12 jaar
(Kinderen die geboren zijn tussen 1-1-2007 en 31-12-2008)

Postcode Check:
Om te garanderen dat de kinderen die mee doen ook daadwerkelijk spelen op de Krajicek Playgrounds dienen zij in de buurt van de desbetreffende Krajicek Playground te wonen.

De gehanteerde postcodes per Krajicek Playground zijn: