Danone Nations Cup
Danone Nations Cup

Danone Nations Cup

De Danone Nations Cup is sinds 2000 uitgegroeid tot een voetbalevenement, waaraan jaarlijks zo’n 2,5 miljoen kinderen van 10 tot 12 jaar wereldwijd meedoen. Om een gezonde levensstijl en meer beweging te stimuleren is Danone Nederland in 2008 een samenwerking met de Krajicek Foundation aangegaan. Daarnaast willen wij kinderen de kans geven om te schitteren op een internationaal voetbalpodium. Inmiddels worden er op meer dan 80 playgrounds van de Krajicek Foundation kwalificatiewedstrijden gespeeld en nemen de regiowinnaars het tegen elkaar op in de landelijke finale. De winnaar mag Nederland vertegenwoordigen tijdens de Danone World Cup Final!

Mooi nieuws voor meiden in de leeftijd van 10-12 jaar op de Krajicek Playgrounds! Zij kunnen vanaf dit jaar meedoen aan de Meiden Danone Nations Cup.

Naast hele leuke regiofinales, maken zij kans om te schitteren tijdens de landelijke finale. De winnaars van de landelijke finale gaan dit jaar (nog) niet naar de internationale finale, maar dat neemt niet weg dat het fantastisch is om landelijk kampioen te worden.

Postcode Check:
Om te garanderen dat de kinderen die mee doen ook daadwerkelijk spelen op de Krajicek Playgrounds dienen zij in de buurt van de desbetreffende Krajicek Playground te wonen.

De gehanteerde postcodes per Krajicek Playground zijn: