Krajicek Life Skills Dag
Krajicek Life Skills Dag

Krajicek Life Skills Dag

07 april 2017

Ook dit jaar organiseren wij i.s.m. met ABN AMRO voor alle Krajicek Scholarshippers, Sportleiders en vrijwilligers van de Krajicek Foundation de Krajicek Life Skills Dag. Jij bent van harte welkom op vrijdag 7 april op Hockeyclub Rotterdam in Rotterdam. We hebben een programma opgesteld speciaal voor Krajicek Scholarshippers en een programma speciaal voor Sportleiders/vrijwilligers. Hieronder het programma:

PROGRAMMA SCHOLLARSHIPPERS
09:45 uur Aanwezig
10:15 uur Opening
10:20 uur Workshop “Be a Rolmodel”
12:45 uur Lunch
13:15 uur Peptalk van Gregory Sedoc & Jorrit Croon
13:40 uur Clinic Jorrit Croon/ Streethockey “The Urban Hockey Experience
15:00 uur Hapje & drankje
15:30 uur Uitreiking certificaten
15:45 uur Einde

PROGRAMMA SPORTLEIDERS & VRIJWILLIGERS
09:45 uur Aanwezig
10:15 uur Opening
10:20 uur Workshop Joost Leenders, “individuen en teams in beweging brengen”
11:15 uur Workshop “Be a Rolmodel”
12:45 uur Lunch
13:15 uur Peptalk van Gregory Sedoc & Jorrit Croon
13:40 uur Clinic Gregory Sedoc/ Streethockey “The Urban Hockey Experience”
15:00 uur Hapje & drankje
15:30 uur Uitreiking certificaten
15:45 uur Einde

Workshop ‘Be a rolemodel’
Heb jij een held in je leven? Iemand die je laat geloven dat je alles kan bereiken, als je maar wilt! En realiseer jij je dat jij voor de kinderen op de Krajicek Playgrounds een rolmodel bent? Door in te zien hoe je een nog beter rolmodel kunt zijn voor de kinderen in de wijk, ontdek je dat jouw goede kanten veel bijzonderder zijn dan je dacht. Je versterkt je eigen identiteit en houd je je ambitie levend. En… door een rolmodel te zijn help je anderen om hetzelfde te doen. Daarover gaat deze workshop.

Gregory Sedoc
Sedoc was jarenlang één van de gezichten van de Nederlandse atletiek. Veelvuldig te bewonderen op internationationale kampioenschappen met als hoogtepunten maar liefst drie keer deelname aan de Olympische Spelen en de Europese titel op de 60 meter horden in 2007. Op televisie deed Sedoc van zich spreken door op de laatste twee mondiale toernooien de analyses bij de NOS te verzorgen. Daarnaast is Gregory Sedoc trotste ambassadeur van de Krajicek Foundation.

Jorrit Croon
Pas 17 jaar jong en dan al geselecteerd worden voor het nationale hockey elftal, het gebeurde Jorrit Croon. Halverwege december 2015 kreeg Jorrit hét gedroomde telefoontje van bondscoach Max Caldas met de mededeling dat hij was opgenomen in de trainingsgroep van het Nederlands Elftal Heren. De aanvaller maakte zijn debuut tijdens de trainingsstage in en tegen Argentinië in januari 2016 toen hij 17 jaar, vier maanden en 15 dagen oud was en werd daarmee de jongste debutant ooit. Deze zomer speelde Jorrit met het nationale hockey elftal op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro .

The Urban Hockey Experience
Op voetbalveldjes en tenniscourts, onder bankjes door, op tafeltennistafels en over klimrekken? Jazeker, hockey gebeurt met ‘natuurlijke’ hindernissen gewoon op straat en natuurlijk ook op de Krajicek Playgrounds. Tijdens deze ‘Train de Trainer’ clinic krijg je tips & tricks over hoe jij een toffe streethockey activiteit kan organiseren op jouw Krajicek Playground.

LOCATIE

Hockeyclub Rotterdam
Hazelaarweg 2
3053 PM Rotterdam

KRAJICEK LIFE SKILLS DAG 2016
Nog even terugkijken naar wat we vorig jaar hebben gedaan tijdens de Life Skills Dag? Bekijk hier de video.

Tot op 7 april!