Een hole in one voor de Krajicek Foundation

Op maandag 15 juli hebben we op U.G.C. De Pan het Krajicek Golf Tournament georganiseerd. Door middel van de verkoop van flights, een loterij en veiling hebben we ruim ruim €63.000 opgehaald.

woensdag 17 juli 2019

De Utrechtse Golfclub De Pan bestaat 125 jaar. In het kader van de lustrumviering werd op maandag 15 juli 2019 de baan ter beschikking gesteld aan de Krajicek Foundation. Met het Krajicek Golf Tournament konden we ons werk extra onder de aandacht brengen en extra middelen ophalen voor ons goede doel.

U.G.C. De Pan
In 1894 werd de Doornsche golfclub opgericht, nu U.G.C. De Pan. Een van de eerste golfclubs van Nederland. Tegenwoordig behoort de club tot “de oude 9” en is de baan door Golfworld uitgeroepen tot een van de mooiste banen van continentaal Europa. Dit jaar bestaat de club 125 jaar en in het kader van de feestelijkheden werd de baan op maandag 15 juli 2019 ter beschikking gesteld aan de Krajicek Foundation.

Krajicek Golf Tournament
Om ons werk extra onder de aandacht te brengen en extra middelen op te halen, organiseerden wij het Krajicek Golf Tournament. Een sportieve dag waarbij maar liefst 17 teams bestaande uit 4 personen genoten van een volledig verzorgde dag op De Pan.

Op verschillende holes waren er prijsactiviteiten; zo kon men bij een hole in one een weekend Porsche rijden winnen (aangeboden door Porsche Centrum Rotterdam) en voor de neary was er een dames- en herenhorloge van Coster Diamonds te winnen.

Aan het einde van de dag waren er voor de beste teams ook nog prijzen. Maar liefst 5 teams eindigden op de derde plek. Het winnende team was Mahler Vastgoed Ontwikkeling en zij gingen er met de eer, de beker en champagne vandoor.

Een schitterende opbrengst van ruim €63.000
Door middel van de verkoop van flights, een loterij en een veiling hebben wij met het Krajicek Golf Tournament een bedrag van 63.273,51 voor de Krajicek Foundation opgehaald.

Een prachtig bedrag waarmee we nog meer kinderen in aandachtswijken dicht bij huis gratis kunnen laten sporten en spelen. En waarmee we jongeren een studiebeurs kunnen aanbieden in het kader van het Krajicek Scholarshipprogramma. Dankzij de deelnemers aan het Krajicek Golf Tournament kunnen we er voor zorgen dat geen kind buitenspel staat. Zo zorgen we samen voor een sportieve en sociale samenleving.

Foto’s
Benieuwd naar deze dag? Klik dan hier voor de foto’s.

 

Statement Krajicek Foundation

maandag 16 maart 2020 In lijn met de aanvullende maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben wij onze begeleiders,

Lees meer
 

VriendenLoterij schenkt ruim €85.000 aan Krajicek Foundati...

maandag 10 februari 2020 Tijdens het jaarlijkse GoedGeldGala van de VriendenLoterij heeft de Krajicek Foundation een prachtige bijdrage

Lees meer