Drie nieuwe Krajicek Playgrounds in Delft

In september worden er maar liefst drie nieuwe Krajicek Playgrounds geopend in Delft.

donderdag 13 september 2018

In Delft worden in de maand september maar liefst drie nieuwe Krajicek Playgrounds geopend. Gisteren werd de eerste van de drie aan de Wagenaarstraat feestelijk geopend. Wethouder Onderwijs, Jeugd & Integratie, Hatte van der Woude, opende samen met de Krajicek Scholarshippers en buurtsportcoaches Krajicek Playground Buitenhof Rode Dorp. Later deze maand worden ook Krajicek Playground Wippolder en Krajicek Playground Tanthof geopend.

“Het is fantastisch om te zien wat een goed voorbeeld teweeg kan brengen.”, zegt Wim de Jong (Regiomanager). Hij vervolgt: “Aan de Brahmslaan hebben wij al een Krajicek Playground waar Donald Basabose als Krajicek Scholarshipper actief is. Als Krajicek Foundation hebben wij hem een steuntje in de rug kunnen geven in een moeilijke periode. Hij doet het werk met zoveel enthousiasme en overgave en dat werkt aanstekelijk. Nu opent de gemeente drie nieuwe Krajicek Playgrounds zodat nog meer kinderen dicht bij huis en onder begeleiding kunnen buiten spelen en sporten.”

Krajicek Playground Buitenhof Rode Dorp is de eerste van de drie nieuwe Playgrounds in de gemeente. Op 19 en 26 september volgen Krajicek Playground Wippolder en Krajicek Playground Tanthof.

 

 

Word jij onze nieuwe Eventmanager?

donderdag 5 september 2019 Ben jij een organisatietalent, hou je van sport en wil je jouw kwaliteiten inzetten voor het goede doel? Dan

Lees meer
 

Vacature medewerker Back Office & Database Koningsspelen...

dinsdag 30 juli 2019 Voor de periode september 2019 tot en met mei 2020 zijn de Koningsspelen voor 3 dagen per week op zoek naar een Medewerker

Lees meer