Drie nieuwe Krajicek Playgrounds in Delft

In september worden er maar liefst drie nieuwe Krajicek Playgrounds geopend in Delft.

donderdag 13 september 2018

In Delft worden in de maand september maar liefst drie nieuwe Krajicek Playgrounds geopend. Gisteren werd de eerste van de drie aan de Wagenaarstraat feestelijk geopend. Wethouder Onderwijs, Jeugd & Integratie, Hatte van der Woude, opende samen met de Krajicek Scholarshippers en buurtsportcoaches Krajicek Playground Buitenhof Rode Dorp. Later deze maand worden ook Krajicek Playground Wippolder en Krajicek Playground Tanthof geopend.

“Het is fantastisch om te zien wat een goed voorbeeld teweeg kan brengen.”, zegt Wim de Jong (Regiomanager). Hij vervolgt: “Aan de Brahmslaan hebben wij al een Krajicek Playground waar Donald Basabose als Krajicek Scholarshipper actief is. Als Krajicek Foundation hebben wij hem een steuntje in de rug kunnen geven in een moeilijke periode. Hij doet het werk met zoveel enthousiasme en overgave en dat werkt aanstekelijk. Nu opent de gemeente drie nieuwe Krajicek Playgrounds zodat nog meer kinderen dicht bij huis en onder begeleiding kunnen buiten spelen en sporten.”

Krajicek Playground Buitenhof Rode Dorp is de eerste van de drie nieuwe Playgrounds in de gemeente. Op 19 en 26 september volgen Krajicek Playground Wippolder en Krajicek Playground Tanthof.

 

 

Nationale Postcode Loterij schenkt €500.000 aan Krajicek F...

dinsdag 5 maart 2019 Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala heeft de Nationale Postcode Loterij een recordschenking van €370,6 miljoen

Lees meer
 

Algemeen directeur Krajicek Foundation vertrekt per 1 juli 2...

donderdag 28 februari 2019 In goed overleg hebben het bestuur van de Krajicek Foundation en algemeen directeur Simone Richardson besloten

Lees meer