Drie nieuwe Krajicek Playgrounds in Delft

In september worden er maar liefst drie nieuwe Krajicek Playgrounds geopend in Delft.

donderdag 13 september 2018

In Delft worden in de maand september maar liefst drie nieuwe Krajicek Playgrounds geopend. Gisteren werd de eerste van de drie aan de Wagenaarstraat feestelijk geopend. Wethouder Onderwijs, Jeugd & Integratie, Hatte van der Woude, opende samen met de Krajicek Scholarshippers en buurtsportcoaches Krajicek Playground Buitenhof Rode Dorp. Later deze maand worden ook Krajicek Playground Wippolder en Krajicek Playground Tanthof geopend.

“Het is fantastisch om te zien wat een goed voorbeeld teweeg kan brengen.”, zegt Wim de Jong (Regiomanager). Hij vervolgt: “Aan de Brahmslaan hebben wij al een Krajicek Playground waar Donald Basabose als Krajicek Scholarshipper actief is. Als Krajicek Foundation hebben wij hem een steuntje in de rug kunnen geven in een moeilijke periode. Hij doet het werk met zoveel enthousiasme en overgave en dat werkt aanstekelijk. Nu opent de gemeente drie nieuwe Krajicek Playgrounds zodat nog meer kinderen dicht bij huis en onder begeleiding kunnen buiten spelen en sporten.”

Krajicek Playground Buitenhof Rode Dorp is de eerste van de drie nieuwe Playgrounds in de gemeente. Op 19 en 26 september volgen Krajicek Playground Wippolder en Krajicek Playground Tanthof.

 

 

Prachtig bedrag opgehaald voor kinderen in aandachtswijken

zaterdag 17 november 2018 De 16e editie van het Krajicek Foundation Gala heeft maar liefst €277.250 opgeleverd. Het gala vond plaats op

Lees meer
 

Aftrap nieuw studiejaar Krajicek Kick Off 2018/19

dinsdag 16 oktober 2018 Met bijna 200 Krajicek Scholarshippers, sportleiders en vrijwilligers is het nieuwe studiejaar tijdens de Krajicek

Lees meer