Algemeen directeur Krajicek Foundation vertrekt per 1 juli...

Per 1 juli 2019 vertrekt Simone Richardson als algemeen directeur. Het gezamenlijke besluit is genomen, omdat verwachtingen en ambities verschillen.

donderdag 28 februari 2019

In goed overleg hebben het bestuur van de Krajicek Foundation en algemeen directeur Simone Richardson besloten uit elkaar te gaan. Per 1 juli 2019 vertrekt zij als algemeen directeur. Het gezamenlijke besluit komt een jaar nadat zij bij de Krajicek Foundation is gestart, omdat verwachtingen en ambities verschillen.

In de komende periode zal samen met Simone Richardson een nieuwe algemeen directeur worden aangetrokken. In de tussenliggende periode zal zij verantwoordelijk blijven voor de dagelijkse leiding en lopende projecten afronden en/of overdragen.

De Krajicek Foundation is Simone Richardson erkentelijk voor haar werk. Pieter Winsemius (voorzitter bestuur): “Wij vinden het jammer dat Simone vertrekt. Zij is het afgelopen jaar vol energie aan de slag gegaan. Het bestuur en team zijn haar dankbaar voor de getoonde inzet en wij wensen haar het allerbeste voor de toekomst.”

Ook Simone Richardson betreurt haar vertrek en geeft aan dat het belang van de Krajicek Foundation voorop staat: “Ieder kind verdient de kans om sociaal veilig en sportief op te groeien. Ik ben blij dat ik daar het afgelopen jaar mijn steentje aan heb mogen bijdragen én heb kunnen zien welk effect samen bewegen op kinderen heeft.”

 

Nationale Postcode Loterij schenkt €500.000 aan Krajicek F...

dinsdag 5 maart 2019 Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala heeft de Nationale Postcode Loterij een recordschenking van €370,6 miljoen

Lees meer
 

ABN AMRO en Krajicek Foundation verlengen partnership

dinsdag 19 februari 2019 ABN AMRO en de Krajicek Foundation hebben hun partnership voor twee jaar verlengd. ABN AMRO is maatschappelijk

Lees meer