Algemeen directeur Krajicek Foundation vertrekt per 1 juli...

Per 1 juli 2019 vertrekt Simone Richardson als algemeen directeur. Het gezamenlijke besluit is genomen, omdat verwachtingen en ambities verschillen.

donderdag 28 februari 2019

In goed overleg hebben het bestuur van de Krajicek Foundation en algemeen directeur Simone Richardson besloten uit elkaar te gaan. Per 1 juli 2019 vertrekt zij als algemeen directeur. Het gezamenlijke besluit komt een jaar nadat zij bij de Krajicek Foundation is gestart, omdat verwachtingen en ambities verschillen.

In de komende periode zal samen met Simone Richardson een nieuwe algemeen directeur worden aangetrokken. In de tussenliggende periode zal zij verantwoordelijk blijven voor de dagelijkse leiding en lopende projecten afronden en/of overdragen.

De Krajicek Foundation is Simone Richardson erkentelijk voor haar werk. Pieter Winsemius (voorzitter bestuur): “Wij vinden het jammer dat Simone vertrekt. Zij is het afgelopen jaar vol energie aan de slag gegaan. Het bestuur en team zijn haar dankbaar voor de getoonde inzet en wij wensen haar het allerbeste voor de toekomst.”

Ook Simone Richardson betreurt haar vertrek en geeft aan dat het belang van de Krajicek Foundation voorop staat: “Ieder kind verdient de kans om sociaal veilig en sportief op te groeien. Ik ben blij dat ik daar het afgelopen jaar mijn steentje aan heb mogen bijdragen én heb kunnen zien welk effect samen bewegen op kinderen heeft.”

 

Krajicek Foundation Jaarverslag 2018 online

donderdag 11 juli 2019 Met trots presenteren we ons jaarverslag 2018. Een uitgebreid verslag van ons jaar. Door persoonlijke verhalen, foto’s

Lees meer
 

Tropische temperaturen tijdens Krajicek Basketball Tour

maandag 23 juni 2019 Op de eerste zomerdag van 2019 werd op een unieke locatie de Krajicek Basketball Tour 2019 gespeeld. Tijdens het WK

Lees meer