Algemeen directeur Krajicek Foundation vertrekt per 1 juli...

Per 1 juli 2019 vertrekt Simone Richardson als algemeen directeur. Het gezamenlijke besluit is genomen, omdat verwachtingen en ambities verschillen.

donderdag 28 februari 2019

In goed overleg hebben het bestuur van de Krajicek Foundation en algemeen directeur Simone Richardson besloten uit elkaar te gaan. Per 1 juli 2019 vertrekt zij als algemeen directeur. Het gezamenlijke besluit komt een jaar nadat zij bij de Krajicek Foundation is gestart, omdat verwachtingen en ambities verschillen.

In de komende periode zal samen met Simone Richardson een nieuwe algemeen directeur worden aangetrokken. In de tussenliggende periode zal zij verantwoordelijk blijven voor de dagelijkse leiding en lopende projecten afronden en/of overdragen.

De Krajicek Foundation is Simone Richardson erkentelijk voor haar werk. Pieter Winsemius (voorzitter bestuur): “Wij vinden het jammer dat Simone vertrekt. Zij is het afgelopen jaar vol energie aan de slag gegaan. Het bestuur en team zijn haar dankbaar voor de getoonde inzet en wij wensen haar het allerbeste voor de toekomst.”

Ook Simone Richardson betreurt haar vertrek en geeft aan dat het belang van de Krajicek Foundation voorop staat: “Ieder kind verdient de kans om sociaal veilig en sportief op te groeien. Ik ben blij dat ik daar het afgelopen jaar mijn steentje aan heb mogen bijdragen én heb kunnen zien welk effect samen bewegen op kinderen heeft.”

 

Word jij onze nieuwe Eventmanager?

donderdag 5 september 2019 Ben jij een organisatietalent, hou je van sport en wil je jouw kwaliteiten inzetten voor het goede doel? Dan

Lees meer
 

Vacature medewerker Back Office & Database Koningsspelen...

dinsdag 30 juli 2019 Voor de periode september 2019 tot en met mei 2020 zijn de Koningsspelen voor 3 dagen per week op zoek naar een Medewerker

Lees meer