Algemeen directeur Krajicek Foundation vertrekt per 1 juli...

Per 1 juli 2019 vertrekt Simone Richardson als algemeen directeur. Het gezamenlijke besluit is genomen, omdat verwachtingen en ambities verschillen.

donderdag 28 februari 2019

In goed overleg hebben het bestuur van de Krajicek Foundation en algemeen directeur Simone Richardson besloten uit elkaar te gaan. Per 1 juli 2019 vertrekt zij als algemeen directeur. Het gezamenlijke besluit komt een jaar nadat zij bij de Krajicek Foundation is gestart, omdat verwachtingen en ambities verschillen.

In de komende periode zal samen met Simone Richardson een nieuwe algemeen directeur worden aangetrokken. In de tussenliggende periode zal zij verantwoordelijk blijven voor de dagelijkse leiding en lopende projecten afronden en/of overdragen.

De Krajicek Foundation is Simone Richardson erkentelijk voor haar werk. Pieter Winsemius (voorzitter bestuur): “Wij vinden het jammer dat Simone vertrekt. Zij is het afgelopen jaar vol energie aan de slag gegaan. Het bestuur en team zijn haar dankbaar voor de getoonde inzet en wij wensen haar het allerbeste voor de toekomst.”

Ook Simone Richardson betreurt haar vertrek en geeft aan dat het belang van de Krajicek Foundation voorop staat: “Ieder kind verdient de kans om sociaal veilig en sportief op te groeien. Ik ben blij dat ik daar het afgelopen jaar mijn steentje aan heb mogen bijdragen én heb kunnen zien welk effect samen bewegen op kinderen heeft.”

 

Nationale Buitenspeeldag op 10 juni 2020

dinsdag 19 mei 2020 Buiten kunnen sporten en spelen is super belangrijk, juist nu. Daarom organiseren Nickelodeon en Jantje Beton ook dit

Lees meer
 

Statement Krajicek Foundation

maandag 16 maart 2020 In lijn met de aanvullende maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben wij onze begeleiders,

Lees meer