ABN AMRO en Krajicek Foundation verlengen partnership

ABN AMRO is maatschappelijk partner en hoofdsponsor van de Krajicek Foundation sinds 2003. Tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament is het contract met 2 jaar verlengd.

dinsdag 19 februari 2019

ABN AMRO en de Krajicek Foundation hebben hun partnership voor twee jaar verlengd. ABN AMRO is maatschappelijk partner en hoofdsponsor van de Krajicek Foundation sinds 2003.

Naast een financiële bijdrage zijn medewerkers van de bank via ABN AMRO Foundation intensief betrokken bij de Krajicek Foundation en in het bijzonder bij het Krajicek Scholarshipprogramma. Een programma waarbij jongeren uit aandachtswijken in ruil voor een studiebeurs ten minste 100 uur per studiejaar aan sport- en spelactiviteiten organiseren op Krajicek Playgrounds. Zij begeleiden en motiveren kinderen om dicht bij huis buiten te spelen en te sporten en krijgen de kans om zichzelf positief te ontwikkelen.

Ook bieden wij Krajicek Scholarshippers extra handvatten om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Zo organiseren wij gezamenlijk het ABN AMRO Coachingsprogramma waarbij medewerkers van de bank Krajicek Scholarshippers voor een periode van 6 maanden individueel coachen op verschillende onderwerpen zoals balans werk/privé, persoonlijke effectiviteit of assertiviteit. Daarnaast organiseren de Krajicek Foundation en ABN AMRO sinds 2015 jaarlijks de Krajicek Life Skills Dag. Een themadag waarop Krajicek Scholarshippers lezingen en workshops volgen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit jaar staat deze dag in het teken van personal branding.

Ernst Boekhorst (manager Brand, Sponsoring & Foundation ABN AMRO): “We zijn al jaren betrokken bij de Krajicek Foundation en verlengen met trots onze samenwerking met nog eens twee jaar. Samen zetten we in op duurzame ontwikkeling van jongeren in aandachtswijken. Dat sluit goed aan bij onze ambitie om het toekomstperspectief van deze jongeren te vergroten.”

Richard Krajicek (oprichter Krajicek Foundation) vult aan: “Het mooie aan onze samenwerking is dat we constant blijven kijken hoe we elkaar kunnen versterken. Het initiatief vanuit de bank om oude tennisballen in te zamelen om daarmee een nieuwe sportvloer voor een Krajicek Playground aan te leggen is daar een mooi voorbeeld van. Ik kijk uit naar nog meer mooie ontwikkelingen waarmee we kinderen en jongeren in aandachtswijken structureel kunnen blijven ondersteunen.”

 

Krajicek Foundation Jaarverslag 2018 online

donderdag 11 juli 2019 Met trots presenteren we ons jaarverslag 2018. Een uitgebreid verslag van ons jaar. Door persoonlijke verhalen, foto’s

Lees meer
 

Tropische temperaturen tijdens Krajicek Basketball Tour

maandag 23 juni 2019 Op de eerste zomerdag van 2019 werd op een unieke locatie de Krajicek Basketball Tour 2019 gespeeld. Tijdens het WK

Lees meer