Krajicek Foundation Gala levert prachtig bedrag op voor...

De vijftiende editie van het Krajicek Foundation Gala heeft een opbrengst van maar liefst €315.500,- opgeleverd.

De vijftiende editie van het Krajicek Foundation Gala dat vrijdag 17 november 2017 plaatsvond in Grand Hotel Huis ter Duin heeft een opbrengst van maar liefst €315.500,- opgeleverd. Naast een optreden van de Edwin Evers Band werden er unieke kavels geveild onder leiding van veilingmeester Paul de Leeuw.

Liesbeth Pruijs, Directeur Krajicek Foundation: “ Wat was het een mooie avond en wat een geweldig bedrag! Heel veel dank aan iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd. Trots zijn we op het mooie bedrag van €315.500 waarmee we nog meer kinderen in aandachtswijken de kans geven om op een sociaal veilige plek – de Krajicek Playground – te sporten en spelen. En dit onder begeleiding van de Krajicek Scholarshippers die in ruil voor hun activiteiten op de playground kunnen studeren.”

Voor meer informatie of een sfeerimpressie van het Krajicek Foundation Gala 2017, ga naar www.krajicek.nl/gala.

 

‘Meer hadden we niet nodig’

‘Een klimrek, een wipwap en een evenwichtsbalk. Meer stond er niet op het grasveldje bij onze flat. En veel meer hadden we ook niet nodig.

Lees meer
 

Het bewogen leven van Krajicek Scholarshipper Donald

Donald is Krajicek Scholarshipper. Wekelijks organiseert hij activiteiten voor kinderen op Krajicek Playground Brahmslaan in Delft. Bekijk

Lees meer