1e Krajicek Playground in de gemeente Emmen een feit

In Emmen is op zaterdag 30 september Krajicek Playground Emmerhout feestelijk geopend.

Emmen, 30 september – In Emmen is op zaterdag 30 september Krajicek Playground Emmerhout feestelijk geopend. Op de multifunctionele playground kunnen kinderen onder intensieve begeleiding van een Sportleider en Krajicek Scholarshippers dicht bij huis met elkaar sporten en spelen. Deze Krajicek Playground is de eerste Krajicek Playground in de gemeente Emmen. 

Op deze multifunctionele Krajicek Playground die bestaat uit een basketbalveld en een multicourt kunnen kinderen o.a. basketballen, voetballen, maar ook free runnen en tafeltennissen. Wekelijks worden er volop activiteiten georganiseerd door lokale verenigingen in samenwerking met vrijwilligers uit de wijk.

Jiska Ravor, mede-initiatiefnemer en vrijwilliger van Krajicek Playground Emmerhout: “Ik word blij van de ontmoetingen die ontstaan op Krajicek Playground Emmerhout. Jongeren en ouderen uit de wijk komen hier samen. Geweldig om te zien dat veel buurtbewoners met heel veel enthousiasme wekelijks komen helpen op en rondom de playground!”

 

Zoetermeer opent de 3e Krajicek Playground in haar gemeente

Zoetermeer, woensdag 4 oktober – Vanmiddag is de derde Krajicek Playground van Zoetermeer geopend op het Zanzibarplein in de wijk

Lees meer
 

Word jij onze nieuwe marketing- en communicatiemanager?

Ben jij die allround Marketing- en Communicatiemanager die graag de handen uit de mouwen steekt? Hou je van sport en wil je kinderen in

Lees meer