1e Krajicek Playground in de gemeente Emmen een feit

In Emmen is op zaterdag 30 september Krajicek Playground Emmerhout feestelijk geopend.

Emmen, 30 september – In Emmen is op zaterdag 30 september Krajicek Playground Emmerhout feestelijk geopend. Op de multifunctionele playground kunnen kinderen onder intensieve begeleiding van een Sportleider en Krajicek Scholarshippers dicht bij huis met elkaar sporten en spelen. Deze Krajicek Playground is de eerste Krajicek Playground in de gemeente Emmen. 

Op deze multifunctionele Krajicek Playground die bestaat uit een basketbalveld en een multicourt kunnen kinderen o.a. basketballen, voetballen, maar ook free runnen en tafeltennissen. Wekelijks worden er volop activiteiten georganiseerd door lokale verenigingen in samenwerking met vrijwilligers uit de wijk.

Jiska Ravor, mede-initiatiefnemer en vrijwilliger van Krajicek Playground Emmerhout: “Ik word blij van de ontmoetingen die ontstaan op Krajicek Playground Emmerhout. Jongeren en ouderen uit de wijk komen hier samen. Geweldig om te zien dat veel buurtbewoners met heel veel enthousiasme wekelijks komen helpen op en rondom de playground!”

 

‘Meer hadden we niet nodig’

‘Een klimrek, een wipwap en een evenwichtsbalk. Meer stond er niet op het grasveldje bij onze flat. En veel meer hadden we ook niet nodig.

Lees meer
 

Het bewogen leven van Krajicek Scholarshipper Donald

Donald is Krajicek Scholarshipper. Wekelijks organiseert hij activiteiten voor kinderen op Krajicek Playground Brahmslaan in Delft. Bekijk

Lees meer