1e Krajicek Playground in de gemeente Emmen een feit

In Emmen is op zaterdag 30 september Krajicek Playground Emmerhout feestelijk geopend.

Emmen, 30 september – In Emmen is op zaterdag 30 september Krajicek Playground Emmerhout feestelijk geopend. Op de multifunctionele playground kunnen kinderen onder intensieve begeleiding van een Sportleider en Krajicek Scholarshippers dicht bij huis met elkaar sporten en spelen. Deze Krajicek Playground is de eerste Krajicek Playground in de gemeente Emmen. 

Op deze multifunctionele Krajicek Playground die bestaat uit een basketbalveld en een multicourt kunnen kinderen o.a. basketballen, voetballen, maar ook free runnen en tafeltennissen. Wekelijks worden er volop activiteiten georganiseerd door lokale verenigingen in samenwerking met vrijwilligers uit de wijk.

Jiska Ravor, mede-initiatiefnemer en vrijwilliger van Krajicek Playground Emmerhout: “Ik word blij van de ontmoetingen die ontstaan op Krajicek Playground Emmerhout. Jongeren en ouderen uit de wijk komen hier samen. Geweldig om te zien dat veel buurtbewoners met heel veel enthousiasme wekelijks komen helpen op en rondom de playground!”

 

Eerste overkapte Krajicek Playground van Nederland geopend

woensdag 11 juli 2018 In de Haagse wijk Escamp is vanmiddag de eerste overkapte Krajicek Playground van Nederland geopend. De feestelijke

Lees meer
 

Eerste Krajicek Playground in Alkmaar geopend

Donderdag 5 juni 2018 In Alkmaar werd vandaag door wethouder Pieter Dijkman Krajicek Playground Het Blauwe Veldje geopend. Het is de eerste

Lees meer