Meer dan 150 meiden aanwezig tijdens ons 2e Meiden Event....

Een geslaagd event waarbij meiden van 10 t/m 16 jaar oud konden schitteren in Topsportcentrum Almere.

Zondag 2 juli – Met 150 deelnemers was het Krajicek MeidenEvent dat op zondag 2 juli plaatsvond een groot succes. Er werd leuk gevoetbald onder leiding van o.a. international Daphne Koster en  getennist. Ook namen de meiden enthousiast deel aan een geweldige danceworkshop o.l.v United Dance Almere.

Naast het sporten, maakten de meiden elkaar mooi tijdens de Hair & Make-Up workshop met hulp van professionele visagisten. Bij de voetbalbattle – tussen de Sportleiders en Krajicek Scholarshippers van de deelnemende Krajicek Playgrounds – moedigden de meiden hun eigen begeleidster enthousiast aan.

Het was een geslaagd event waarbij meiden van 10 t/m 16 jaar oud konden schitteren in Topsportcentrum Almere. Mede dankzij onze partner IT4kids konden wij dit mooie event voor meiden in aandachtswijken organiseren.

Bekijk hieronder aftermovie van het Krajicek Meiden Event.

 

“Iedereen wist: hier moet je zijn”

‘De dag dat ik eindelijk lid mocht worden van de voetbalclub – ik kan het nog voelen. Een paar vriendjes zaten er al en ik ging geregeld

Lees meer
 

Joëlle Witschge, Ramon Beuk en Robert Leroy lopen NY Marathon...

Den Haag, 27 oktober – De bekende Nederlanders Joëlle Witschge, topkok Ramon Beuk en zanger Robert Leroy staan op zondag 5 november samen

Lees meer