Meer dan 150 meiden aanwezig tijdens ons 2e Meiden Event....

Een geslaagd event waarbij meiden van 10 t/m 16 jaar oud konden schitteren in Topsportcentrum Almere.

Zondag 2 juli – Met 150 deelnemers was het Krajicek MeidenEvent dat op zondag 2 juli plaatsvond een groot succes. Er werd leuk gevoetbald onder leiding van o.a. international Daphne Koster en  getennist. Ook namen de meiden enthousiast deel aan een geweldige danceworkshop o.l.v United Dance Almere.

Naast het sporten, maakten de meiden elkaar mooi tijdens de Hair & Make-Up workshop met hulp van professionele visagisten. Bij de voetbalbattle – tussen de Sportleiders en Krajicek Scholarshippers van de deelnemende Krajicek Playgrounds – moedigden de meiden hun eigen begeleidster enthousiast aan.

Het was een geslaagd event waarbij meiden van 10 t/m 16 jaar oud konden schitteren in Topsportcentrum Almere. Mede dankzij onze partner IT4kids konden wij dit mooie event voor meiden in aandachtswijken organiseren.

Bekijk hieronder aftermovie van het Krajicek Meiden Event.

 

120ste Krajicek Playground geopend in Voorburg

woensdag 16 mei 2018 In Voorburg werd vanmiddag Krajicek Playground Corbulopark feestelijk geopend. De 120ste Krajicek Playground in de

Lees meer
 

In Memoriam: Prof. Dr. Paul Verweel

Met verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van Prof. Dr. Paul Verweel. Van 2007 tot 2013 heeft hij als hoogleraar aan de

Lees meer