Meer dan 150 meiden aanwezig tijdens ons 2e Meiden Event....

Een geslaagd event waarbij meiden van 10 t/m 16 jaar oud konden schitteren in Topsportcentrum Almere.

Zondag 2 juli – Met 150 deelnemers was het Krajicek MeidenEvent dat op zondag 2 juli plaatsvond een groot succes. Er werd leuk gevoetbald onder leiding van o.a. international Daphne Koster en  getennist. Ook namen de meiden enthousiast deel aan een geweldige danceworkshop o.l.v United Dance Almere.

Naast het sporten, maakten de meiden elkaar mooi tijdens de Hair & Make-Up workshop met hulp van professionele visagisten. Bij de voetbalbattle – tussen de Sportleiders en Krajicek Scholarshippers van de deelnemende Krajicek Playgrounds – moedigden de meiden hun eigen begeleidster enthousiast aan.

Het was een geslaagd event waarbij meiden van 10 t/m 16 jaar oud konden schitteren in Topsportcentrum Almere. Mede dankzij onze partner IT4kids konden wij dit mooie event voor meiden in aandachtswijken organiseren.

Bekijk hieronder aftermovie van het Krajicek Meiden Event.

 

Meer dan 800 kinderen sporten en spelen samen op de Grootste...

Rotterdam, 17 september 2017 – Op de Krajicek Playground Sportplaza Zuiderpark in Rotterdam hebben 800 kinderen in het bijzijn van oprichter

Lees meer
 

Dat ruige spel heeft me gevormd

Een vrije trap. Ik was een jaar of tien. De jongens op het voetbalveld waren al zeventien, achttien. “Neem jij ’m maar!” Het was stil.

Lees meer