Meer dan 150 meiden aanwezig tijdens ons 2e Meiden Event....

Een geslaagd event waarbij meiden van 10 t/m 16 jaar oud konden schitteren in Topsportcentrum Almere.

Zondag 2 juli – Met 150 deelnemers was het Krajicek MeidenEvent dat op zondag 2 juli plaatsvond een groot succes. Er werd leuk gevoetbald onder leiding van o.a. international Daphne Koster en  getennist. Ook namen de meiden enthousiast deel aan een geweldige danceworkshop o.l.v United Dance Almere.

Naast het sporten, maakten de meiden elkaar mooi tijdens de Hair & Make-Up workshop met hulp van professionele visagisten. Bij de voetbalbattle – tussen de Sportleiders en Krajicek Scholarshippers van de deelnemende Krajicek Playgrounds – moedigden de meiden hun eigen begeleidster enthousiast aan.

Het was een geslaagd event waarbij meiden van 10 t/m 16 jaar oud konden schitteren in Topsportcentrum Almere. Mede dankzij onze partner IT4kids konden wij dit mooie event voor meiden in aandachtswijken organiseren.

Bekijk hieronder aftermovie van het Krajicek Meiden Event.

 

‘Meer hadden we niet nodig’

‘Een klimrek, een wipwap en een evenwichtsbalk. Meer stond er niet op het grasveldje bij onze flat. En veel meer hadden we ook niet nodig.

Lees meer
 

Het bewogen leven van Krajicek Scholarshipper Donald

Donald is Krajicek Scholarshipper. Wekelijks organiseert hij activiteiten voor kinderen op Krajicek Playground Brahmslaan in Delft. Bekijk

Lees meer