Gregory Sedoc nieuwe ambassadeur Krajicek Foundation

In zijn rol als ambassadeur gaat hij kinderen en jongeren uit aandachtswijken inspireren en motiveren om te sporten.

Den Haag, 14 oktober 2016 – Gregory Sedoc is de nieuwe ambassadeur van de Krajicek Foundation. In zijn rol als ambassadeur gaat hij kinderen en jongeren uit aandachtswijken inspireren en motiveren om te sporten.

Sedoc was jarenlang één van de gezichten van de Nederlandse atletiek. Veelvuldig te bewonderen op internationationale kampioenschappen met als hoogtepunten maar liefst drie keer deelname aan de Olympische Spelen en de Europese titel op de 60 meter horden in 2007. Op televisie deed Sedoc van zich spreken door op de laatste twee mondiale toernooien de analyses bij de NOS te verzorgen.

“Ik vind het een eer dat Gregory Sedoc zich als ambassadeur wil gaan inzetten voor de Krajicek Foundation. Met zijn lange sportieve carrière en zijn Olympische ervaring heeft Gregory alles in huis om de jongeren op de Krajicek Playground te motiveren,” aldus Richard Krajicek, oprichter van de Krajicek Foundation.

Gregory Sedoc: “Ik vind het belangrijk dat ieder kind in zijn of haar omgeving op een veilige plek kan sporten en plezier kan maken. Ik ben dan ook trots dat ik daar een bijdrage aan mag leveren.”

Foto: Soenar Chamid

 

Zien we jou tijdens de Krajicek Street Hockey Tour 2017?

De afgelopen twee jaar heeft de Krajicek Foundation samen met de Hockeybond (KNHB) en de Johan Cruyff Foundation met heel veel plezier

Lees meer
 

Finale Krajicek Tennis Tour sportief feest op ABN AMRO WTT

Wat een feest was het op zaterdag 18 februari tijdens het ABN AMRO WTT voor meer dan 30 kinderen van verschillende Krajicek Playgrounds.

Lees meer