Gregory Sedoc nieuwe ambassadeur Krajicek Foundation

In zijn rol als ambassadeur gaat hij kinderen en jongeren uit aandachtswijken inspireren en motiveren om te sporten.

Den Haag, 14 oktober 2016 – Gregory Sedoc is de nieuwe ambassadeur van de Krajicek Foundation. In zijn rol als ambassadeur gaat hij kinderen en jongeren uit aandachtswijken inspireren en motiveren om te sporten.

Sedoc was jarenlang één van de gezichten van de Nederlandse atletiek. Veelvuldig te bewonderen op internationationale kampioenschappen met als hoogtepunten maar liefst drie keer deelname aan de Olympische Spelen en de Europese titel op de 60 meter horden in 2007. Op televisie deed Sedoc van zich spreken door op de laatste twee mondiale toernooien de analyses bij de NOS te verzorgen.

“Ik vind het een eer dat Gregory Sedoc zich als ambassadeur wil gaan inzetten voor de Krajicek Foundation. Met zijn lange sportieve carrière en zijn Olympische ervaring heeft Gregory alles in huis om de jongeren op de Krajicek Playground te motiveren,” aldus Richard Krajicek, oprichter van de Krajicek Foundation.

Gregory Sedoc: “Ik vind het belangrijk dat ieder kind in zijn of haar omgeving op een veilige plek kan sporten en plezier kan maken. Ik ben dan ook trots dat ik daar een bijdrage aan mag leveren.”

Foto: Soenar Chamid

 

Kinderen bewegen naar een betere toekomst

Amsterdam, maandag 6 februari 2017 – In Koninklijk Theater Carré heeft de Krajicek Foundation gisteren tijdens het Goed Geld Gala

Lees meer
 

Stimuleert beweegconcept MobieZ tot meer bewegen?

Den Haag, 23 december 2017 – Samen met Nijha – ontwerper en inrichter van beweegruimtes – is de Krajicek Foundation deze zomer

Lees meer