Veiling

Het is inmiddels een echte traditie…Tijdens ons jaarlijkse gala houden we een veiling. Niet alleen voor u de kans op unieke belevenissen zoals bijvoorbeeld een VIP-reis naar Roland Garros inclusief meet & greet met Rafael Nadal maar vooral ook een mooie manier om geld in te zamelen voor het werk van de Krajicek Foundation.  Oftewel, kinderen in aandachtswijken in staat stellen dicht bij huis te sporten en spelen onder deskundige en intensieve begeleiding.

Bekijk hieronder de veilingitems waarop u tijdens het Krajicek Foundation Gala kunt bieden. Regelmatig komen hier nieuwe veilingkavels bij, dus hou deze pagina in de gaten.

US Open New York
US Open New York
Twee arrangementen

Altijd al eens met eigen ogen willen zien hoe het er bij het laatste grand slam tennistoernooi van het seizoen aan toe gaat? Dan is dit uw kans met twee toegangskaarten voor het US Open in 2016! Meer lezen »»

Latour
Restaurant Latour
Lunch voor 28 personen

U kunt genieten van een luxueuze lunch voor 28 personen in Restaurant Latour, het exclusieve restaurant van Grand Hotel Huis ter Duin dat in 2005 met een Michelin Ster werd bekroond. Meer lezen »»

Federer
ABN AMRO World Tennis Tournament
VIP-arrangement

Maak kans op vier vip-arrangementen voor het ABN AMRO World Tennis Tournament 2016 met een persoonlijke rondleiding door Richard Krajicek inclusief een kijkje achter de schermen Meer lezen »»

Omar Munie
Omar Muni
Ontwerp uw eigen tas

Altijd al een eigen tas willen ontwerpen? Dan is deze droom van een kavel echt iets voor u. Geniet van een workshop bij de bekende Haagse tassenontwerper en rijzende ster Omar Munie exclusief voor u en uw vijf gasten. Meer lezen »»

Rafael Nadal
Roland Garros
Meet & Greet Rafael Nadal

Geniet voor én achter de schermen van het grandslamtennistoernooi Roland Garros met dit arrangement voor twee personen. Tijdens uw verblijf van drie dagen bezoekt u de French Open 2016 in Parijs. Inclusief twee overnachtingen in een luxe viersterrenhotel, ontbijt, toegangskaarten, meet & greet met Rafael Nadal inclusief backstage foto en TGV treinreis. Meer lezen »»