Veiling

Het is inmiddels een echte traditie…Tijdens ons jaarlijkse gala houden we een veiling. Niet alleen voor u de kans op unieke belevenissen zoals bijvoorbeeld een VIP-reis naar Roland Garros inclusief fotomoment met Rafael Nadal maar vooral ook een mooie manier om geld in te zamelen voor het werk van de Krajicek Foundation.  Oftewel, kinderen in aandachtswijken in staat stellen dicht bij huis te sporten en spelen onder deskundige en intensieve begeleiding.

Bekijk hieronder de veilingitems waarop tijdens het Krajicek Foundation Gala 2015 is geboden. Binnenkort vind u hier de veilingitems waar u op kunt bieden tijdens het Krajicek Foundation Gala 2016.

F1 GRAND PRIX BELGIUM 2016
Twee unieke TEAM HOSPITALITY tickets

Altijd al eens met eigen ogen willen zien hoe het er bij een Formule 1 Grand Prix in de Europese Tour aan toe gaat? Dan is dit uw kans! Meer lezen »»

Wimbledon
Wimbledon
Twee finale arrangementen

Wilt u ook eens genieten van het meest prestigieuze Grand Slam Tennistoernooi ter wereld? Geniet twee dagen van Londen, bezoek de herenenkelfinale op zondag 10 juli, en heb een onvergetelijk verblijf in een luxe viersterrenhotel. Meer lezen »»

El Celler de Can Roca
Culinaire topreis
El Celler de Can Roca & DiverXO

In Spanje wachten twee gastronomische toprestaurants op uw komst. Samen met 3 gasten krijgt u de unieke kans om uw zintuigen tijdens een langweekend te laten verwennen bij DiverXO in Madrid en ’s werelds best verkozen restaurant El Celler de Can Roca in Barcelona. Meer lezen »»

Messi
Champions league
Barcelona

Echte voetbalfans opgelet want dit is een echte buitenkans! Grijp deze kans om in 2016 ingevlogen te worden en een Champions League wedstrijd van Barcelona bij te wonen. Meer lezen »»

Kerstcircus Ahoy
KERSTCIRCUS AHOY
15 KINDER VIP-ARRANGEMENTEN

Als grootste circus van Nederland is Kerstcircus Ahoy ieder jaar weer een belevenis. Dit jaar nog grootser, mooier en verrassender en u kunt erbij zijn! Met dit VIP arrangement genieten 15 personen op zaterdag 19 december van de voorstelling van 11.30 uur. Meer lezen »»

Ajax
AJAX
VIP-ARRANGEMENT

VIP-voetbalarrangement is inclusief twee eretribunekaarten, exclusieve ontvangst in de bestuurskamer, een hotelovernachting in Amsterdam en een gesigneerd shirt. Meer lezen »»